Kultúra

2007.01.18. 03:27

Kulturális jelentés

Zalaegerszeg (pgy) - Az intézmény idei terveiről szóltak azon a sajtóreggelin, melyre tegnap várták a helyi média képviselőit a Gönczi ÁMK munkatársai.

Péter Gyöngyi

A gébárti Kézművesek Háza - tevékenységét hétfőn Csokonai-díjjal jutalmazza a kulturális tárca - és a Zalai Népművészeti Egyesület is idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, az év ennek jegyében telik, mondta Skrabut Éva, a ház szakmai vezetője.

A magyar kultúra napjához kapcsolódó események egyike, a pénteken 14 órakor kezdődő Mélyrepülés, avagy a kultúra válsága Zalaegerszegen KUlturális KerekAsztal (KUKA) programja kapcsán elhangzott, annak tartalmáról igazoló jelentést kért a fenntartó városi önkormányzat. Az összejövetelre egyébként várják Török Zoltánt, a kulturális bizottság elnökét, hogy be-, illetve elszámolást tartson az elmúlt évek történéseiről, a köztéri alkotások elhelyezésének helyi gyakorlatáról Szabolcs Péter szobrászművész, a fesztiválokról Kelemen Gyula, a művészeti oktatásról Garamvölgyi György tart elemzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!