Kultúra

2007.01.19. 03:28

Álom az álomban

Zalaegerszeg (vl) - A Munkácsy Mihály Szakközépiskolában tegnap hirdették ki az általános iskolások számára kiírt Álom az álomban elnevezésű divattervezői pályázat eredményeit.

Varga Lívia

- A rajzok értékelésénél igyekeztünk a meghökkentő, és a számunka szinte már sokkoló munkákat kiválasztani - fogalmazott az oktatásvezető.

Az első öt helyezett az ajándékba kapott, divattal kapcsolatos könyvek és rajzeszközök mellett abban a szerencsében részesül, hogy az iskola tanműhelyében elkészítik az általuk megálmodott ruhakölteményeket, melyeket aztán több iskolai és városi rendezvényen is bemutatnak. A rendezvényt Baján Antal igazgató és Krajczár Béláné beszéde és a díjak átadása után egy a tavalyi helyezettek ruháit felvonultató látványos divatbemutató zárta.

A díjazottak: 1. helyezett: Kintli Borbála, 2. Varga Olívia, 3. Mészárovics Annamária, 4. Nagy Krisztina, 5. Markó Lilla. A két különdíjas pedig Gór Annamária és Veres Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!