Kultúra

2006.07.21. 02:28

Flörtölt a közönséggel

Budapest (mti) - Hatvanezer néző előtt, két-órás, forró hangulatú koncerten lépett fel Robbie Williams a Pus-kás Ferenc Stadionban turnéjának július 19-i budapesti állomásán.

nincs nev

Magyarország a Close Encounters Tour-2006 turnéjának egyetlen közép-európai helyszíne, így a magyarokon kívül többen érkeztek a környező országokból is, hogy szem- és fültanúi legyenek a látványos pirotechnikai és show-elemekben gazdag előadásnak. A brit popsztár igazán kitett magáért arcán nyoma sem volt a turné első állomásán, Dublinban tapasztalható fáradtságnak. A 32 éves énekes ugyanazokat a dalokat - csak más sorrendben - adta elő, mint Dublinban, a budapesti produkció mégis élőbb, pergőbb volt sokkal több szerep jutott a közönségnek, amelyet Robbie nem győzött dicsérni és lelkesíteni. Ti vagytok a legjobb közönség! Komolyan! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A sztár folyamatosan flörtölt az első sorokban álló fiatal hölgyekkel, olyannyira, hogy az egyik túlfűtött rajongó még a kebleit is megmutatta a közismert nőcsábásznak. A stadion kapui 16 órakor nyíltak ki, Chris Coco, az első előzenekar fél 7-kor kezdett, majd ezt követte az Orson. A második banda negyed 9-kor vonult le a színpadról, hogy háromnegyed órás technikai szünet után mikrofont ragadhasson az est sztárja, Robbie Williams. Napjaink talán legnépszerűbb brit popénekese tavaly októberben megjelent Intensive Care című legújabb albumáról játszott dalokat, de korábbi klasszikusok és korábbi együttese, a Take That számai is szerepeltek a repertoárjában. A koncerten három ráadás számot is kaptak a nézők a Let Me Entertain You előtt az immáron tréningruhában visszatérő Robbie felmászott a színpad feletti állvány tetejére, majd kosárban ereszkedett alá. Ez a mutatvány egyébként Dublinban meghiúsult, és az énekes megígérte hogy újabb, ingyenes koncertet ad majd ottani rajongóinak. Fellépése elején a sztár azt is elárulta a közönségnek, hogy betegsége miatt az orvos nem akarta színpadra engedni. Remélem, hogy így is jól éreztétek magatokat - búcsúzott a koncert végén. Az énekes maga biztosította megfelelő kényelmét budapesti fellépésén saját öltözőjeként egy 130 milliós, motorizált luxuskonténert hozatott Magyarországra, amelyben klíma, dupla ágy és egy házimozi-berendezés is található. A koncert után a világsztár az egyik legelegánsabb budapesti ötcsillagos szállodában, annak is a több mint egymillió forintba kerülő elnöki lakosztályában szállt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!