Külföld

2008.09.12. 06:26

<u>Félholtra vert egy fiatal egy kengurut</u>

<b>Ausztrália</b> - Állatvédő szervezetek keresik az egész országban a rendőrség és a média segítségével azt a fiatalt, aki ájulásig vert egy kengurut és az erről készült videofelvételt feltette a világhálóra.

nincs nev

A kegyetlenségről a fiú nevető barátja készített felvételt, amin az látszik, hogy a gyerek kickbox-szerű ütésekkel és rúgásokkal támadja a kengurut, aki nem is védi magát, hanem a verekedés végén ájultan hever a földön.

 Az állatvédő szervezetek nem tartják kizártnak, hogy a kengurut akár halálra is verhette a fiú. Egyes állatszakértők azt feltételezik a felvétel alapján, hogy az állatot verekedés előtt esetleg elgázolta egy autó, ezért tűrte az ütéseket. 

Az állatvédők azt szeretnék, hogy nyerje el büntetését az, aki bántotta az Ausztrália nemzeti szimbólumának is számító kengurut, ezért keresik az állatkínzót - írja az Index Hírportál. A felvételt egyébként már levették a világhálóról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!