Külföld

2012.10.09. 13:30

Tragédiába torkollott az esküvő (videóval)

Egyelőre még nem tudni miért esett egymásnak egy philadelphiai hotelben két teljesen különböző násznép. Az egyik menyasszony nagybátyja szívrohamot kapott és meghalt , a rendőrség három vendéget letartóztatott.

LiveInfo

A lakodalomban az indulatok már a második násznép megérkezése előtt elszabadultak. Az ifjú pár rokonai és barátai szólalkoztak össze, és a veszekedés akkor fajult verekedésbe, amikor a második násznép is megérkezett a philadelphiai Sheraton hotelbe. Az indulatok megfékezésében a lagzin bőven folyó alkohol sem segített.

A verekedésbe torkolló szóváltást a szálloda egyik vendége, Max Schultz rögzítette, aki épp a 15 születésnapját ünnepelte az emeleten. A felvételen jól látszik, hogy hosszú percekbe telt, mire a gumibotokkal és sokkolóval felszerelkezett rendőrök megfékezték a verekedőket. A rend őreinek egy alkalommal még a sokkolót is használniuk kellett.

A bunyó végén a rendőrök összesen három embert vettek őrizetbe. A nap, melynek a felhőtlen boldogságról kellene szólnia tragikus véget ért, amikor az egyik menyasszony 57 éves nagybátyja szívinfarktust kapott, és még aznap este meghalt a közeli kórházban.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!