Külföld

2012.02.10. 10:06

Több tonnás kőszikla zuhant az autójára, túlélte a sofőr

A felismerhetetlenségik összeroncsolta az autót egy kőszikla. Csodák csodájára a sofőr túlélte. A fotót látva ez valóban hihetetlen!

zaol.hu

A DailyMail is közzé tette azokat a fotókat, melyen az látható, hogy egy kőszikla teljesen összelapított egy autót. A történet igazi érdekessége az, hogy az autót vezető férfi csodával határos módon túlélte a balesetet.

Ludovic Masciave a francia Alpok kacskaringós útjain tartott hazafelé éjszaka, amikor a baleset történt. Noha fel vannak húzva védőhálók a sziklafalakra az omlásveszély miatt, ez a kőszikla olyan nagy volt, hogy nem tudta volna megállítani. A férfi autójára egy több tonnás darab zuhant rá a magasból.

A sofőr eszméletét vesztette, amikor magához tért, hatalmas nyomást érzett a testén. Óriási szerencséje volt, hogy maradt annyi hely a szikla alatt, hogy épp nem nyomta őt össze. Amíg a tűzoltók kivágták az autóból, próbált mozdulatlan maradni, és másra gondolni, mint az őrjítő fájdalom.

A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de ő nem erről beszélt. Azt mondta, ő nem hívő ember, de hogy ezt a balesetet túlélte, az igazi csoda!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!