Külföld

2016.11.16. 08:32

Sorozatgyilkostól rettegnek Németországban - Két magyar nő az áldozatok között

Újabb magyar prostituálttal végeztek Németországban, ezzel háromra nőtt az áldozatok száma - írja a Bors.

Futtatója talált rá szombaton egy magyar prostituált holttestére Németországban, Hildesheim közelében, a 494-es út mentén egy lakókocsiban. Ő már a második magyar lány, akit az utóbbi időben megöltek: az első a 25 éves Nelly (Noémi) volt, őt egy chemnitzi társasházban késeltek halálra két hete – írta szerdán a Bors.

Az új áldozatról annyit tudni, hogy negyvenéves volt, többet a rendőrség nem árul el a nyomozásról, hogy ezzel se segítse a gyilkost. Annyit még elmondtak, hogy a nőt Sissy néven reklámozták ugyanazon a német oldalon, ahol Nelly szolgáltatásait is hirdették. Mivel a prostituált telefonja eltűnt, így nem tudni, ki volt az utolsó ügyfele.

Ahogy a hatóság megkezdte a nyomozást, újabb prostituáltat öltek meg a közeli Wolfsburgban. Őt Sandynek hívták.

A helyiek szerint nem lehet véletlen, hogy egymás után három prostituálttal végeztek, sorozatgyilkosról lehet szó. Eddig egyik gyilkosságnak sincs még gyanúsítottja.

A rendőrség Sissy ügyében 3000 eurót, csaknem egymillió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel nyomravezetői díjként. Szóvivőjük elismerte, hogy a nyomozók is összefüggéseket keresnek a három gyilkosság között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!