Külföld

2015.10.01. 20:15

Daniel Craig még egy Bond-filmre leszerződött

Ötödször is eljátssza James Bondot Daniel Craig. A brit színész egy interjúban beszélt arról, hogy a 007 Spectre - A Fantom visszatér című új epizód után legalább még egy Bond-filmet leforgat.

A 47 esztendős színész a The Wrap online mozis portál csütörtöki beszámolója szerint azt mondta: "Addig csinálom, amíg fizikailag képes vagyok rá".    Hozzátette: "egy továbbira leszerződtem - de nem akarok jóslatokba bocsátkozni".

Craig nem tagadta, hogy "halálra dolgozza" magát, és a szerep egyre nehezebb lesz, de - mint mondta - "ilyen az élet".

A brit akciósztár korábban azt nyilatkozta az Esquire-ben, hogy a 007 Spectre után szögre akasztja a szmokingot, ezért el is kezdődtek a találgatások, hogy ki lehetne az utódja. A szóba jöhető jelöltek között Idris Elbát emlegették sokan, aki az első fekete Bond lehetne, ha megkapná a szerepet.

A 007 Spectre Craig negyedik Bond-filmje a Quantum csendje, a Casino Royale és a Skyfall után. Az utóbbi epizódra világszerte 1,1 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők, ezzel a sorozat egy darabja először lépte át az egymilliárd dolláros bevételi küszöböt.

A produkciót Sam Mendes rendezésében november 5-től láthatják a magyar nézők. A filmben Christoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Lea Seydoux is szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!