Külföld

2016.11.07. 10:08

Agyonlőtt szarvas állt bosszút a vadászon

Keresztülszúrt egy 69 éves vadászt annak a szarvasnak az agancsa, amelyiket nem sokkal korábban lőtt agyon szombaton - írja a 24.hu

Ritkán adódik rá alkalom, hogy védtelen állatok bosszút álljanak kilövőjükön, most mégis valami hasonló történt az Egyesült Államokban.

Gary Heeter egy csapattal volt kint az oregoni Maury hegységben. Miután a férfi leterítette a bikát, a tetemet okosan a quadja hátsó csomagtartójához kötözte. Az állat azonban túl súlyos volt ahhoz, hogy a kis négykerekű képes legyen megtartani, így amint a vadász gázt adott, a jármű felborult, a sofőrje pedig hanyatt zuhant, egyenesen bele az agancsba - számol be róla a 24.hu.

A megyei seriff azt nyilatkozta, hogy a vadászcsapat tagjai megkezdték az elsősegélynyújtást, így Heeter még eszméleténél volt, amikor a hegyi mentők megtalálták. Mivel a baleset egy sziklás, erdős területen történt, a mentőhelikopter nehezen talált landolásra alkalmas helyet, de így is sikerült stabilizálni a vadász állapotát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!