Külföld

2012.10.17. 08:36

Brutálisan megvertek a rendőrök egy hajléktalant (videóval +18)

Tévedésből hívták ki a rendőrséget egy hajléktalan miatt egy New York-i ifjúsági központba. Az épület biztonsági kamerája rögzítette, ahogy a kiérkező rendőrök percekig teljes erőből verik a férfit.

LiveInfo

A hatóságot a brooklyni Aliya Zsidó Ifjúsági Intézet biztonsági őre értesítette, miután az alagsorban egy félemeztelen férfit fedezett fel. A kiérkező rendőrök megpróbálták felébreszteni a kanapén alvó Ehud Halevyt, aki - későbbi vallomásuk szerint - ellenállt, amikor meg akarták bilincselni. Ezután a New York-i rendőrtiszt és a társa – egy rendőrnő – ütlegelni kezdte a férfit. A járőrpár férfi tagja perceken át ütötte a férfit, miközben a rendőrnő gázsprayvel és rendőrbottal segített be az akcióba.

Később az is kiderült, hogy Ehudnak az intézmény vezetősége megengedte, hogy egy ideig szállásként használja az alagsort, melyet sajnos az önkéntes biztonsági őrrel elfelejtettek közölni.

Videó (+18):

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!