Külföld

2011.10.17. 18:44

Rejtélyes ráncok: 50 évet öregedett pár nap alatt egy nő

Pár nap alatt ötven évet öregedett 23 esztendősen egy vietnámi nő ételallergia miatt.

MTI

A rejtélyes eset 2008-ban kezdődött, de a még mindig csak 26 éves nő csak most állt a sajtó fotósai elé. Pár éve még átlagon felüli szépség volt, ám miután tengeri ételeket evett, egyik napról a másikra öregasszony lett belőle. Bőre megráncosodott, szemei alatt táskák keletkeztek. 33 éves férje kitart mellette, mint mondja, szeretete változatlan egykor gyönyörű felesége iránt, aki mostanáig nyilvánosan álarcot viselt - a brit The Daily Telegraph című lap beszámolója szerint -, a tolakodóan tapintatlan kíváncsi tekintetek ellen. 
   
A nő - elmondása szerint - régóta allergiás a tengeri ételekre, de 2008-ban reagált a leghevesebben a szervezete. Minden porcikája elviselhetetlenül viszketett, még álmában is vakaródzott. Kapott ugyan gyógyszereket, és egy hónap múlva már kevésbé szenvedett a viszketéstől, de szépsége odalett.
   
A "villámöregedés" szindróma szerencsére "csak" a bőrét és az az alatti szöveteket érintette, a fogsorát, haját, szemeit, termékenységét, agyát nem.
    
A házaspárnak eddig nem volt pénze arra, hogy az asszonyt megvizsgálják egy komoly kórházban. Pénzük most sincs, a férj asztalos, felesége egy kesudiót csomagoló üzemben dolgozik (havonta még 20 ezer forintnyit sem keresnek együttesen), de tragikus esetük hírére két hete vállalkoztak orvosok a vizsgálatokra.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!