a vadászokról hitelesen

2019.02.19. 15:00

Zalában forgatott játékfilm az erdők védelmében: Vadászörökség

A 26. FeHoVa rendezvénysorozatán az elmúlt hétvégén jelent meg az Országos Magyar Vadászkamara megrendelésére a „Vadászörökség” címet viselő játékfilm -írja az Országos Vadász Kamara.

zaol.hu

Budapest, 2015. április 1. Reviczky Gábor színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Tímár Péter Balázs Béla-díjas filmrendezõ, forgatókönyvíró munkáiról emlékeznek meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

A produkciót a Kamerával az Erdőért Egyesület készítette, mely szervezet vállalta, hogy a vadászat társadalmi elfogadottságát segítő kisfilmet forgat közismert színészek bevonásával.

A vadászatról hitelesen

Reviczky Gábor – Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész –, valamint Karácsonyi Zoltán és Takács András közreműködésével olyan alkotás került megvalósításra, mely segíthet az iskolások, fiatalok érdeklődésének felkeltésében, valamint hiteles információkkal szolgál a vadászatról, vadgazdálkodásról. A Kamara szándéka, hogy minél szélesebb körben kerüljön levetítésre és bemutatásra a film amit itt megtekinthet:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vNVooOLUE1g

Szereposztás: a Fiú – Takács András, az Apa – Karácsonyi Zoltán, a Nagyapa – Reviczky Gábor

A filmet készítette a Kamerával az Erdőért Egyesület az OMVK támogatásával, valamint a Zalaerdő Zrt. és a Jos Fashion közreműködésével.

Készítették: Bánhegyi László, Békési János, Csala Nikoletta, Fehér Krisztián, Hasulyó Péter, Gróf Miklós, Kis Norbert, Kiss Antal, Kizman Dóra, Nagy Ramóna, Ötvös Milán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában