A program közösségi élményt nyújtott

2019.06.27. 10:00

Vidáman hangolódtak a fiatalok a vakációra Gelsén

Tojáscipelés, zumba, kúszás-futás. Sok izgalmas játékban volt részük a lurkóknak, akik a szombatot a helyi könyvtárnál és környékén töltötték.

Szabó Zsófia

Marton Renáta remekül átmozgatta a gyerekeket Fotó: ZH Archívum

A Princivil Értékteremtő Egyesület immár hetedik alkalommal szervezett vakáció­indító rendezvényt a településen és a környéken élő gyerekeknek.

Marton Renáta remekül átmozgatta a gyerekeket Fotó: ZH Archívum

Jakabfiné Bársony Judit, a szervezet elnökségi tagja elmondta: sokszínű, szórakoztató programmal várták a gyermekeket.

– Az időjárás kissé komor volt, de ez nem befolyásolta a rendezvényen részt vevő mintegy 35 fiatal kellemes kikapcsolódását. Népszerű volt a trambulin, a puzzle-kereső, lehetett teljesíteni a hétpróbát. Utóbbihoz igazán kellett az ügyesség, ám a gyerekek nagyon élvezték a fakanállal való tojáscipelést, az akadálypályán az ügyességi feladatot, valamint a kézműves-foglal­kozást is. Népszerű volt a zumbaparti, Marton Renáta vezetésével a gyerekek nagyot mozogtak – összegezte Jakabfiné Bársony Judit.

Hozzátéve: az egyesület részéről mindannyian örülnek annak, hogy sikerült vidámságot és közösségi élményt nyújtani a helyi és környékbeli családok számára. Következő rendezvényük, egy emlékünnepség a világháborús hősök tiszteletére a temetőkertben, ősszel lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában