Felújítás

2017.11.22. 09:57

Terv szerint halad a hévízi Széchenyi utca felújítása

A Hévíz fő közlekedési útjának számító Széchenyi utca felújítása kisebb forgalmi változásokkal és ideiglenes vízkorlátozással újabb szakaszához érkezett.

Mihály Szilvia

Fotó: A szerző

November 22-én a Polgármesteri Hivatal előtt zárják le a Kossuth utcát, ezen a napon a kereszteződés alatt fekvő ivóvízvezeték hálózatot cserélik ki a szakemberek.

Fotó: A szerző

A munkák idején ívóvízhiány lesz az érintett szakaszon. Az önkormányzat épületébe a Széchenyi utcáról, a Gamesz konyhájára a Honvéd utcáról juttatnak vezetékes vizet. Az úton található társasház, ABC, a posta, iskola és a gyógyszertár vízellátását tartályos ivóvízszállító kocsik látják el.

Fotó: A szerző

Az ideiglenes forgalmi rend változás a közlekedőktől nagyobb figyelmet igényel, de nem okoz fennakadást a város életében.

A felújítási munkák ideje alatt a Honvéd utca felső szakaszán kétirányú forgalom engedélyezett, a Honvéd és a Park utcák teljes szakaszán ingyenes a parkolás!

A város polgármestere, Papp Gábor a munkálatok idejére az itt lakók és itt pihenők megértését és együttműködését előre is köszöni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában