35. évforduló

2019.08.21. 08:00

Színházak találkozója Zalaszentgróton

A várossá válás 35. évfordulója alkalmából tartott városnapok keretében rendezték meg pénteken és szombaton a színházak vetélkedőjét a Kiskastély mellett.

Szalay Csaba

Kricsár Kamill fehérvári színekben főzött Fotó: Szalay Csaba

A Budapesti Operettszínház, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Veszprémi Petőfi Színház művészei most nem a közönségnek játszottak. A főszervező, Máté P. Gábor, a veszprémi színház művésze elmondta, hogy a hatodik alkalommal megrendezett találkozó célja a színházon kívüli baráti együttlét a kollégákkal. Nagyon megkedvelték Zalaszentgrótot, szívesen jönnek ide, tette hozzá. Pénteken petanque- és dartsverseny volt, szombaton a csapatok főzőversenyen vettek részt. Amíg a bográcsokban készre főtt az ebéd, rögtönöztek és társasjátékot játszottak. Délután azzal tisztelegtek a találkozók állandó résztvevője, a 2018-ban elhunyt Tóth Loon emléke előtt, hogy meghallgatták a 2016-ban a Kossuth Rádióban vele folytatott beszélgetést.

Kricsár Kamill fehérvári színekben főzött Fotó: Szalay Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában