Gyöngy – a testi, lelki egészségért

2019.06.20. 08:00

Számos programot kínál a Gyenesdiási Önkéntes Gyógyító Napok

A test, a lélek és a szellem egészségének, harmóniájának megteremtéséhez kaphatnak segítséget mindazok, akik ellátogatnak a Gyenesdiási Önkéntes Gyógyító Napokra.

Keszey Ágnes

Gergácz Zoltán és Szakács István az erdészet képviseletében, valamint Plótár László és Gál Lajos a sajtótájékoztatón

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Keszey Ágnes

A röviden Gyöngy elnevezésű eseményen a Nagymezőn és a Természet Háza Ökoturisztikai Látogatóközpontban a jövő hét csütörtök esti megnyitó után péntektől vasárnapig ingyenesen adnak segítséget alternatív gyógyítók a résztvevőknek. A rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Gál Lajos, Gyenesdiás polgármestere, s a programnak otthont adó helyek fenntartója, a Bakonyerdő Zrt. képviseletében Szakács István, a keszthelyi erdészet igazgatója mutatta be a helyszíneket, s méltatta a kezdeményezést. Mint elhangzott, a szervezők célja, hogy megmutassák: nem veszett ki az emberiségből az egymás iránti törődés, mindazonáltal fontos, hogy bemutatkozási lehetőséget adjanak az alternatív gyógyítóknak, s összefogást teremtsenek köztük.

Gergácz Zoltán és Szakács István az erdészet képviseletében, valamint Plótár László és Gál Lajos a sajtótájékoztatón Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap

– Bizonyságot tehetnek a világ előtt, hogy az alternatív gyógyításnak nem az üzleti részét nézik elsősorban, hanem az a lelkületük motiválja őket, amely a másik emberért való tenni akarást helyezi előtérbe – utalt az önkéntes jellegre Plótár László, a szervező Léleknektár gyógyítóklub vezetője. A rendezvényen alternatív gyógyászati módszerek és kezelések, mozgásbemutatók és előadások várják a résztvevőket, lesznek interaktív foglalkozások és „lélekfestők” állítják ki képeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában