A szepetnekiek arany minősítést is szereztek

2019.09.12. 17:00

Szakmai programokon és vidám vetélkedőkön vettek részt a zalai nyugdíjasok

A Nyugdíjasok Országos Szervezete közelmúltban Balatonalmádiban megrendezett háromnapos szakmai és sportprogramján szerepeltek a zalai idősek.

Benedek Bálint

A dél-zalai idősek csoportja jól szórakozott az országos nyugdíjas rendezvényen

Fotó: ZH

Az ország valamennyi részéről érkeztek nyugdíjasok, akiknek számos programmal kedveskedtek a szervezők. Az időseket érdekvédelmi konferencia is várta, ahol szakértők a nyugdíjrendszer jövőjéről tartottak tájékoztató előadásokat. Ezt követően Újra szól a dal címmel országos dalköri fesztivált rendeztek, melyen a dalos közösségek léptek fel.

A dél-zalai idősek csoportja jól szórakozott az országos nyugdíjas rendezvényen Fotó: ZH

A felmenő rendszerű versenyen a résztvevők műsorukat szakavatott zsűri előtt mutatták be. Ezt követően már minden az aktív élet jegyében telt, hiszen a szépkorúak ügyességi viadalokon mutathatták meg frissességüket, majd szenior örömtáncot lejthettek. A Szepetneki Nefelejcs klub tagjai aranyminősítéssel gazdagodtak, de több érmet szereztek a nagykanizsai Napfény Egyesület mozgásra fogékony tagjai is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában