Ha hívtok, mi megyünk

2019.03.29. 07:00

Szakmai információs napot rendezett a Göcseji Múzeum

A nagyközönséget szolgáló múzeumi és könyvtári fejlesztéseket támogató uniós pályázat keretében tartottak csütörtökön múzeumpedagógiai szakmai napot a Göcseji Múzeum szervezésében.

Arany Horváth Zsuzsa

Kissné Kovács Ágnes (Göcseji Múzeum), Kaján Imre, Gotthárd Gréta (Olajipari Múzeum), Fodor Dávid (múzeumpedagógus, Vasvár), Varga István, Fülöp Andrea és Fehér Dóra (mindketten Szabadtéri Néprajzi Múzeum) és Horváth Imre (Göcseji Múzeum) a tegnapi szakmai információs napon

Fotó: Pezzetta Umberto

A Mártírok úti, „A kommunizmus áldozatai” kiállítás foglalkoztató termében Kaján Imre, a Göcseji Múzeum igazgatója és Varga István, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ szakmai igazgatóhelyettese szólt a nap előnyeiről.

Kissné Kovács Ágnes (Göcseji Múzeum), Kaján Imre, Gotthárd Gréta (Olajipari Múzeum), Fodor Dávid (múzeumpedagógus, Vasvár), Varga István, Fülöp Andrea és Fehér Dóra (mindketten Szabadtéri Néprajzi Múzeum) és Horváth Imre (Göcseji Múzeum) a csütörtöki szakmai információs napon Fotó: Pezzetta Umberto

 

Majd Kissné Kovács Ágnes múzeumpedagógus és Horváth Imre restaurátor a „Ha hívtok, mi megyünk” című zalai sorozatot ismertette, végül a vasvári múzeum interaktív tárlata is terítékre került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában