ELeM-i Találkozás

2019.02.28. 07:00

Sorozat indult Becsvölgyén beszélgetőpartnerekkel, akiknek teljesítménye példaként szolgál

ELeM-i Találkozás elnevezéssel érdekes sorozat indult a közelmúltban a településen. Luczi Mária ötletgazda és Magai Ágota szervező olyan személyeket hív beszélgetőpartnernek, akiknek teljesítménye, törekvése, életútja példaként szolgálhat mások számára.

ZH

Dormán László, Magai Ágota és Luczi Mária a találkozón Fotó: ZH

Február 16-án Dormán László a Hydrocomp Mélyépítő Kft. cégtulajdonosa volt a figyelem középpontjában. Rendkívüli hatást gyakorolt a jelenlévőkre az élettörténetével, a diákévekkel Zalaegerszegen és Baján, s nem utolsósorban a családjáról szóló meleg szavakkal. Kiemelkedő teljesítménye a gazdasági szférához köti, az 1993-ban alakult Hydrocomp Kft.-hez, amely a térség meghatározó középvállalkozása, s ennek köszönhetően nagy ismertségre és elismertségre tett szert – tájékoztatták lapunkat a szervezők. „Hallhattunk a szakmai fejlődés útjáról, annak szépségeiről, a piacon való megmaradás nehézségeiről és a vezetői hozzáállásáról” – írták.

Dormán László, Magai Ágota és Luczi Mária a találkozón Fotó: ZH

Dormán László vallja, hogy bizalom nélkül nem lehet vezetni, azonban a bizalom mindig párosuljon ellenőrzéssel.

– Büszke zalaegerszegi lokálpatrióta vagyok – árulta el Dormán lászló, aki hozzátette: a saját városában végzett beruházás mindig különös kihívás volt számára.

Emellett szó esett a sportvezetésben és a sporttámogatásban – sakk, labdarúgás, kosárlabda – vállalt szerepéről is, többek között arról, hogy a 2001-2002-es évad óta a hatszoros magyar bajnok Zalaegerszegi Csuti – Hydrocomp Sk. csapatnak névadó szponzora.

– Nem véletlen, hogy az emberek nyitottak ilyen alkalmakra. Ösztönösen keressük a dolgok mélyebb jelentését, az összefüggéseket, a párhuzamot, vagy egy jó gondolatot – árulta el a beszélgetéssorozatról Magai Ágota.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában