Programok

2019.08.09. 07:00

Péntektől indul a GasztroSOKKK Keszthelyen

Keszthely Péntektől vasárnapig a GasztroSOKKK programjai várják a vendégeket Keszthelyen.

Keszey Ágnes

A belvárosban környékbeli termelők kínálta ízek és nedűk, gasztronómiai különlegességek, igényes street food, kiváló borok, látványkonyha és egyéb érdekes bemutatók csalogatják a kóstolni, vásárolni szándékozókat. Bemutatkozik a környék több étterme és őstermelője. A mai nyitónapon Miklós Beatrix (Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség) beszélget Bíró Lajossal, a budapesti Bock Bisztró séfjével. Érdekes bemutatóval érkezik a fesztiválra szombaton Máté Szabolcs gasztroblogger, vasárnap pedig a közönséggel együtt főzős gasztro stand up show-t kínál a Tetovált Séf.

A legkisebbek számára a szervezők idén is tematikus játszóházakkal, hangulatos gyerekligettel készülnek, emellett kézműves termékek és egyéb vásári portékák kínálata színesíti majd a rendezvényt. Esténként koncerteken mozoghatják le a finomságokat a vendégek. Fellép Kamilka és a Pesti Sikk, a Vagabond Trió, a Canarro zenekar és vendégei, valamint a hazai elektronikus swing képviselője, a Stereo Swing.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában