az ő napjuk

2019.06.11. 07:00

Pedagógusok munkáját ismerték el Lentiben

Pénteken a város művelődési központjában tartották a hagyományos pedagógusnapi ünnepséget, melynek keretében elismeréseket is átadtak.

Kósa Róbert

A kitüntetettek csoportja

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Kósa Róbert

Az ünnepséget a Lenti járás oktatási és nevelési intézményeiben dolgozók tiszteletére rendezték a város művelődési központjában. A rendezvényen Horváth László, Lenti polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd Györe Edina, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója mondott ünnepi beszédet.

A kitüntetettek csoportja
Fotó: Kósa Róbert / Zalai Hírlap

A rendezvény kitüntetések átadásával folytatódott. Elismerést vehetett át Tabáni Miklós, Bazsika Ervinné, Bicsákné Brenner Anikó, Németh Andrea, Nagy Jánosné, Tóth Sándorné, Németh Zoltán Ferencné, Boa László, Kovácsné Papp Renáta, Sabáli László József, Bosnyákné Horváth Anikó, Goór Tímea, Baloghné Bedő Judit és Kiss Róbertné. Aranydiplomát kapott Imre Istvánné, Göncz Lászlóné és Kovács Zoltán nyugalmazott pedagógus, vas díszoklevelet Fodróczy Ferencné, rubin díszoklevelet pedig Bányai Árpádné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában