Sikeres szereplés

2019.05.07. 10:00

Ötödikek lettek a logisztikai csapatbajnokságon az egerszegi hallgatók

Szép sikereket értek el a VI. Országos Logisztikai Csapatbajnokságon a Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi Gazdálkodási Kara (BGE GKZ) hallgatói.

ZH

Az 5. helyezést elért csapat: Gyuk Barnabás, Szabó Roland, Boronyák Márton, Titkovics Ferenc és Györe Bendegúz

Fotó: a szerző

A kar oktatási portfóliójában egyre nagyobb szerepet kap a logisztikai képzés, melynek egyik legrangosabb szakmai megmérettetése a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja által a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói számára meghirdetett VI. Országos Logisztikai Csapatbajnokság, amelyre a GKZ két ötfős csapattal nevezett. A verseny harmadik fordulójába a két forduló után az első 10 helyen végzett csapat jutott tovább, közte mindkét zalaegerszegi csapat. A harmadik fordulóban egy konkrét vállalati probléma megoldására egy esettanulmányt kellett készíteni, mellette feladat volt egy kreatív bemutatkozó videó készítése.

Az 5. helyezést elért csapat: Gyuk Barnabás, Szabó Roland, Boronyák Márton, Titkovics Ferenc és Györe Bendegúz Fotó: a szerző

A négyfordulós, a Vodafone budaörsi raktárában záruló verseny – melynek zsűrijében egyetemi oktatók mellett vállalati menedzserek vettek részt – utolsó fordulójába az egyik zalaegerszegi csapat bejutott. Tagjai: Györe Bendegúz, Titkovics Ferenc, Gyuk Barnabás, Szabó Roland és Boronyák Márton, valamennyien harmadéves gazdasági informatikus hallgatók.

Az országos döntőben az angol nyelvű prezentációból, programozásból, szakmai kérdések megválaszolásából és további hat feladatból álló akadályokat sikerrel leküzdve az ötödik helyet szerezték meg. Sikerük értékét növeli, hogy az egyetemek mesterképzéses hallgatói között egyedül a zalaegerszegiek voltak alapképzéses hallgatók, emelte ki lapunknak küldött tájékoztatójában dr. Gubán Miklós PhD dékán, főiskolai tanár. A csapatokat a versenyre dr. Szabó László PhD, a kar Logisztika és Menedzsment Informatika Tanszékének főiskolai docense készítette fel, rajta kívül a tanszék több oktatója is segítette a hallgatók sikeres felkészülését

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában