alkoss!

2019.06.18. 07:00

Nyári kreatív kézműves szerdák a lenti könyvtárban

Kreatív ötletekkel, játékokkal, kísérletekkel és olvasnivalóval várják a gyerekeket a városi könyvtárban idén nyáron is.

Korosa Titanilla

Holnap (június 19.) indul az idei kézműves programsorozat, amely július 24-ig tart. A szerdánként 10.30-tól tartandó foglalkozások idén is sok érdekességet tartogatnak, a gyerekkönyvtár munkatársai számos kreatív ötlettel segítenek akár az otthoni tartalmas időtöltésben is.

Első alkalommal a papír felhasználása kerül a középpontba: marionett állatfigurákat készítenek, majd a különféle technikákkal és eszközökkel festenek, de ecset nélkül. Ez­után csipeszfigurák készítésével, majd a filc felhasználásával ismerkedhetnek. Az utolsó előtti foglalkozáson a meséket és a kreativitást kapcsolják össze, egy előre kiválasztott történethez kapcsolódnak majd feladatok, zárásként pedig – ahogy a visszajárók már megszokhatták – különféle kísérleteket végeznek el.

A szerdai foglalkozásokra minden héten hétfőig lehet jelentkezni a könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában