Projekt

2018.06.14. 07:00

Műhelytalálkozót tartottak Lentiben

Turisztikai szolgáltatáscsomagok kialakításáról szólt az a műhelytalálkozó, melyet a Zala Megyei Önkormányzat vezető partnerségével megvalósuló Iron Curtain Cycling projekt keretében tartottak tegnap a művelődési központban.

Korosa Titanilla

Márton György, a projekt szakértője összegezte az eddigi eredményeket a lenti találkozón Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

A második műhelytalálkozón Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke prezentációt tartott, az első találkozó eredményeiről pedig Márton György, a projekt szakértője szólt.

– Értékes javaslatokat gyűjtöttünk össze, most ezeket véglegesítjük – kezdte. – Öt csomag állt össze, ezek több települést érintenek, s átnyúlnak Szlovéniába. Az egyik ajánlat Lentiből induló, a környékbeli falvakat csillagtúraszerűen elérő kirándulásról szól, míg egy további a vasfüggöny kerékpárút-vonalára illeszkedik.

Márton György, a projekt szakértője összegezte az eddigi eredményeket a lenti találkozón Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

A projekt célja a továbbiakban, hogy a Vas megyei és szlovén partnerekkel közös csomagokat alakítsanak ki, és ezeket regionális szintre emeljék. A pályázat eredményeként megvalósuló ajánlatok népszerűsítésében önkormányzatok, vállalkozók, egyesületek is részt vesznek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában