Segítettek a diákok is

2019.09.11. 12:00

Modern külsőt kapott a Lámfalussy Sándor Szakképző Iskola vizesblokkja

Az iskolakezdésre megszépült és modern külsőt öltött a Lámfalussy Sándor Szakképző Iskolában a vizesblokk.

Korosa Titanilla

Tótiván Endre és Szabó Károly az egyik megújult mosdót szemléli

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

Tavaly a földszinti, idén nyáron az emeleti tanulói és nevelői mosdók teljes körű felújítása zajlott le. Az előkészítő, bontási, falazási munkákat az intézmény tanulói végezték. A tanévkezdésre megvalósult a nyílászárók cseréje új épületgépészeti kialakításokkal, és időben lezajlottak a vakolási és burkolási munkák is.

Tótiván Endre és Szabó Károly az egyik megújult mosdót szemléli
Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

– 1985 óta, mióta intézményünk önálló, ez volt az első nagyszabású vizesblokkfelújítás – tájékoztatott Tótiván Endre igazgató. – A beruházásra a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum több mint hatmillió forintot fordított. A diákjaink a környék egyik legrendezettebb iskolájába járhatnak. Az előző tanév során megépült a kovácsoltvas kerítés, elkészült a térköves udvar, és ezekhez felújított folyosók, tantermek párosulnak. Mindez az iskolai munkára pozitív hatással van, a jó munkahelyi klíma és az eredményes munka egyik feltétele.

A megújult vizesblokk avatásán részt vett Szabó Károly, a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum kancellárja is, aki elmondta: a nyáron karbantartási, felújítási munkákat a ZSZC tíz intézményében összesen mintegy 100 millió forint értékben végeztek. Ezekkel a munkákkal növelték a diákok és a pedagógusok komfortérzetét az iskolákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában