ülés

2019.07.19. 07:00

Menetrendről és pályázat benyújtásról is döntött a lenti képviselő-testület

Menetrend-módosításról és pályázat benyújtásáról is döntött a képviselő-testület korábbi ülésén.

Korosa Titanilla

Ez év szeptember 1-jétől két útvonalon módosul az autóbusz-menetrend. A Letenyéről Lenti felé szabadnapokon 15.45-kor induló járat 10 perccel korábban, 16.35-kor ér majd be a lenti autóbusz-állomásra, mert az Muraszemenye érintése nélkül közlekedik. A másik változás az iskolai elő­adási napokon Lenti és Páka között közlekedő járatot érinti. Szeptember 1-jétől a Lentiből eddig 13.30-kor induló autóbusz 13.50-kor indul majd, és 14.13-ra érkezik Pákára, mert ott bevárja a csatlakozó utasokat a 13.45-re Lentibe érkező zalaegerszegi járatról.

Arról is döntöttek, hogy pályázatot nyújt be az önkormányzat az Agrárminisztérium által kiírt, a zártkerti földrészletek mezőgazdasági hasznosítását segítő támogatásra. A program keretében lehetőség nyílik külterületen elhelyezkedő zártkertek, kiskertek megközelítését szolgáló földút, valamint az út­szakaszhoz kapcsolódó csapadékvíz elvezetését biztosító csatornahálózat karbantartási fejlesztéseire, vízvételi hely kialakítására, villamosenergia-ellátáshoz kapcsolódó fejlesztésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában