A közös főzés számai

2019.08.13. 15:00

Megdőltek az aquacitybeli bevételi rekordok

Vasárnap zajlott le az Aquacityben az idei jótékony célú főzőnap, amelyről tegnap már beszámoltunk. Most a végső összesítés adatait adjuk közre.

Arany Horváth Zsuzsa

Lapunk főzőcsapata sem dolgozott hiába a jótékonysági napon Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Idén már 18. alkalommal rendezték meg a jótékonysági napot. Balaicz Zoltán polgármester hétfőn reggel levélben köszönte meg a szervezők és a résztvevők munkáját. A gyűjtés idei célja a Zala Megyei Szent Rafael Kórház aneszteziológiáját segítő Altatás Biztonságáért Alapítvány, valamint Zalai Boldogasszony Alapítvány támogatása volt.

Lapunk főzőcsapata sem dolgozott hiába a jótékonysági napon Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

A programon rekordok dőltek: 34 cég előzetes felajánlásaiból befolyt 3,2 millió forint, ami minden eddiginél nagyobb összeg. A 66 főzőcsapat 2 780 135 forintot gyűjtött, és 5272 vendég fordult meg vasárnap a fürdőben, a belépőkből 6 225 670 forint gyűlt össze, így a teljes összeg 12 205 805 forint.

Az őszi Vadpörkölt és Bor Fesztiválon a vadfőzés során a megyei kórház szívsebészetét, a kardiológiát, a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők kezelését, a gyógyítók munkakörülményeit segítő A Zalaegerszegi és a Magyar Szívgyógyászatért Alapítvány javára gyűjtenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában