Koncertek az erdőben

2018.09.01. 11:30

Látványos installációk, színvonalas előadók az első OhMyDeer fesztiválon

Stílszerűen egy hazai zenekar, a Seedback koncertjével kezdődött tegnap az első OhMyDeer fesztivál. Az eklektikus zenét játszó csapat valóban a fesztiválerdőben, a Csónakázó-tó melletti megújult kilátó lábánál felállított színpadon lépett fel kora délután.

Gyuricza Ferenc

A Schoblocher Barbara énekesnő vezette Blahalouisiana a fesztivál nagyszínpadán Fotó: Gyuricza Ferenc

Ugyan a fesztivál közönsége ekkor még csak gyülekezett, ennek ellenére mind a Seedback, mind a nagyszínpad műsorát indító Blahalouisiana rendkívül hangulatos műsorral lepte meg a jelenlévőket. A pirosba öltözött Schoblocher Barbara énekesnő vezette székesfehérvári csapat programja alatt egyre csak nőtt a színpad előtti tömeg, lapzártánkkor már egész szép számú rajongótábor gyűlt össze. A hangulatos jelző nemcsak a zenére, magára a fesztiválterületre is tökéletesen illett, hiszen ötletes installációkkal, többek között a fesztivál elnevezésére, továbbá a térség vadvilágára egyaránt utaló állatfi gurákkal igyekeztek még inkább látványossá tenni a fesztivál területét a szervezők.

A Schoblocher Barbara énekesnő vezette Blahalouisiana a fesztivál nagyszínpadán Fotó: Gyuricza Ferenc

– Ákos miatt jöttünk, ő a nagy kedvencünk – válaszolta kérdésünkre a társai nevében is a 27 éves Magyar Bence, aki barátaival együtt látogatott el a nagykanizsai rendezvényre. – Ezen a nyáron ez lesz a negyedik alkalom, hogy látjuk a koncertjét. Ott voltunk a Volton, a Fezenen, ahol a vihar miatt sajnos félbeszakadt a műsor, valamint a Strand fesztiválon is. Eddig tetszik, amit itt, az OhMyDeer fesztiválon láttam, bár egy kicsit több emberre számítottam. Ákosra azért biztosan megjön majd az igazi tömeg.

A Schoblocher Barbara énekesnő vezette Blahalouisiana a fesztivál nagyszínpadán Fotó: Gyuricza F.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában