Nemzeti konzultáció

2017.11.11. 14:00

Lakossági fórumot tartottak a nemzeti konzultációról Csesztregen

Meg akarjuk őrizni Magyarországot magyarnak, ahol a magyarok döntenek a saját sorsukról, és nem külföldiek mondják meg nekik azt, milyen legyen az országuk és kikkel éljenek együtt.

Korosa Titanilla

Fotó: Korosa Titanilla

Erről Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt tegnap a település művelődési házában tartott nemzeti konzultációs fórumot megelőző sajtótájékoztatón.

- A brüsszeli politika napirendjén ott van a Soros-terv és olyan döntések születnek, melyek pontról pontra akarják megvalósítani a betelepítési tervet – mondta.

- A tét az, hogy milyen Magyarországot hagyunk a gyerekeinkre. Magyarország nem bevándorló ország és nem is akar azzá válni. Az európai uniónak pedig nincsen joga, hogy minket kényszerítsen egy hibás politika következményeinek elfogadására.

Fotós: Korosa Titanilla

Vigh László országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy akik egyetértenek a kormány politikájával, töltsék ki és küldjék vissza a határidőig a nemzeti konzultációs kérdőívet. – Magyarország az egyik legbiztonságosabb európai ország és szeretnénk, ha ez így is maradna – mondta a képviselő.

- Jó gazdasági eredményeink vannak, szeretnénk ha ez nem törne meg. Célunk, hogy minden magyar állampolgárpolgár biztonságban élhessen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában