Szépségverseny

2019.01.10. 18:00

„Kápráztassátok el a zsűrit a személyiségetekkel!” – Ezt tanácsolja Ollári Barbara a Tündérszépek jelentkezőinek

A hévízi Ollári Barbara egyike volt a 2018-as Magyarország Szépe döntőseinek. Beszélgettünk vele a szépségversenyekről és üzent a Tündérszépek indulóinak is, melyre január végéig várjuk a megyénkben élő szépségek jelentkezését.

Németh Lilla

A hévízi szépség

Forrás: Ollári Barbara

Barbara már többször is eredményesen szerepelt szépségversenyen: legutóbbi sikere, hogy 2018-ban bejutott a Magyarország Szépe döntőjébe, de 2017-ben közönségdíjat is nyert a Miss Balatonon. A Tündérszépek apropóján beavatott minket a szépségversenyek világába, valamint jótanácsokkal is ellátta a megmérettetésre jelentkező lányokat.

- Szerinted miért érdemes szépségversenyre jelentkezni?

- Mindenképpen kiemelném a kapcsolatépítést. Óriási kapcsolati tőkére lehet szert tenni és ezzel okosan élni a jövőben. A másik, ami miatt már önmagában megéri jelentkezni, hogy igenis nagyon szoros barátságok alakulnak ki és ez csodálatos érzés.

- Mi az, amit adott neked a szépségversenyzés?

- Nehéz megfogalmazni, mi mindent is adott pontosan. Legfőképp kitartást, hitet önmagamban és azt, hogy soha nincs számomra lehetetlen.

A Magyarország Szépe versenyen a döntőig jutott Fotó: Ollári Barbara

- Mit üzensz a Tündérszépek versenyünk jelentkezőinek?

- Legyetek önmagatok. Sablonos, de nem szabad túlzottan rágörcsölni az egészre, túlságosan akarni. Ne nézzetek mást, csakis saját magatokra összpontosítsatok. Próbáljátok meg egy játékként felfogni az egészet, de ettől függetlenül adjatok bele apait-anyait és kápráztassátok el a zsűrit a személyiségetekkel! Sok sikert!

Jelentkezz Te is és gyűjtsd a szavazatokat! Tündérszépek versenyünkre január 27-ig várjuk a jelentkezőket, a további részletek ezen a linken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában