Gyönyörű lányok

2019.07.06. 07:00

Kannavirág Fesztivál: Ki lesz az idei királynő?

Szépségkirálynő-jelöltek bikinis felvonulásával, rendhagyó bokszgálával és báli mulatsággal kezdődött tegnap a kétnapos Kannavirág­ Fesztivál.

Szabó Zsófia

Az idei szépségkirálynő-jelöltek bikiniben sem vallottak szégyent Fotó: Gergely Szilárd

A karosi jeles események sorába tartozik már hosszú évek óta a kulturális műsorokkal, gyönyörű lányok seregszemléjével egybekötött Kannavirág Fesztivál. A főszervező Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. idén is programkavalkáddal invitál mindenkit a településre.

A forró hangulatot tegnap nemcsak a meleg időjárás fokozta, hanem nyolc fürdőruhás szépség felvonulása is a Zalakarosi Fürdőn, akik közül majd szombat este, a Dísz téren, nagyszabású show keretében kiválasztják az idei Kannavirág-királynőt.

Az idei szépségkirálynő-jelöltek bikiniben sem vallottak szégyent Fotó: Gergely Szilárd

A tegnapi nyitóeseményt rendhagyó bokszgála is színesítette a fürdőn, ahol természetesen nem a szépségek csaptak össze. A Botos András Ökölvívó Akadémia és a Zalaka­rosi Fürdő közös szervezésében több mérkőzésre került sor a strandon. A gála díszvendége Erdei Zsolt, „Madár” világbajnok ökölvívó volt.

A Kannavirág Fesztivált mindkét nap éjszakába nyúló zenés, táncos bulik is színe­sítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában