musical

2019.07.11. 12:00

Ismét Szép Nyári Nap a Kvártélyház színpadán

A Szép Nyári Nap című, Neoton- slágerekre írt musicalt tegnaptól július 20-ig játszszák a Kvártélyház Szabadtéri Színház színpadán.

Arany Horváth Zsuzsa

A musical egerszegi előadásának szereplői, középen az újonnan csatlakozott Foki Veronika Fotó: PU.

színházi program keretében tavaly mutatták be a Neoton-dalokat felvonultató zenés darabot, amelyet Tompagábor Kornél rendezett. (A szövegkönyv Korcsmáros György és Böhm György alkotása, a dalokat pedig Pásztor László, Jakab György és Hatvani Emese írta.) Felhangzik a „Kétszázhúsz felett”, a „Santa Maria”, a „Don Quijote”, a „Ha szombat este táncol”, a „Tini-dal”, a „Holnap hajnalig”, a „Vándorének”. A szereplők a hetvenes évekbeli nyáron „önkéntesen” utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba.

A musical egerszegi előadásának szereplői, középen az újonnan csatlakozott Foki Veronika Fotó: PU.

A tábor vezetője, a téesz melléküzemágának vezetője, Tóth Antal, s helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, éberen figyeli őket és az ellentétes oldalon álló szülők gyerekei közt kibontakozó szerelmet. A szereplők közt látjuk Kátai Kingát, Debrei Zsuzsannát, Szakály Aurélt, Ticz Andrást, Kovács Virágot, újonnan csatlakozott P. Petőcz András és Foki Veronika. A Kvártélyházban augusztusban a Lili bárónőt láthatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában