Közlekedés

2018.11.20. 12:00

Feloldották az útlezárást az M7-es autópálya zalai szakaszán (frissítve)

Feloldották a teljes útlezárást, így késő délelőttől ismét mindkét irányban járható az M7-es autópálya zalai szakasza – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

police.hu, MTI

Fotó: Szabó Péter

Hidraulikaolaj folyt az úttestre az M7-es autópálya 210-es és 219-es kilométerszelvényénél Nagykanizsa és Eszteregnye közötti szakaszon 2018. november 20-án az éjszakai órákban.

A balesetek elkerülése érdekében és az úttest tisztításának ideje alatt a két kilométerszelvény között mindkét pályatestet, a Budapest felé-, és a Letenye felé vezető oldalon is lezárták a rendőrök, a forgalmat mindkét irányban a 7-es főútra terelték.

Szabados Gábor közölte: a sztráda 210-es és 219-es kilométerszelvénye között kora reggel bevezetett útlezárást késő délelőtt megszüntették. Az M7-es zalai szakaszán éjszaka több kilométer hosszan hidraulikaolaj folyt szét. Az út megtisztításának idejére mindkét irányban szünetelt a járműközlekedés, a forgalmat a 7-es főútra terelték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!