Választás 2018

2018.03.22. 10:00

Harminchét jelölt Zala megyében

Lapunkban korábban ismertettük az országgyűlési képviselőválasztáson induló, nyilvántartásba vett zalai egyéni jelöltek névsorát. Egyszersmind felhívást tettünk közzé.

Zalai Hírlap

A lapunkban több alkalommal, valamint online portálunkon is megjelentetett felhívás értelmében szerkesztőségi felületen, azonos feltételekkel kínáltunk lehetőséget a bemutatkozásra, rövid programismertetésre a jelölteknek. A felhívásunkban közzétett keddi határidőre a megyében nyilvántartásba vett 37 jelölt közül 15-en küldték el a közlésre szánt szöveget és portréfotójukat szerkesztőségünknek. Így összeállításunkban e 15 jelöltet mutatjuk be, s ismét felsoroljuk a három zalai választókerületben induló többi jelölt nevét (valamint jelölőszervezetét) is.

Alább választókerületenként, ábécérendben közöljük azoknak a jelölteknek a bemutatkozását, akik a lapunk által felkínált lehetőséggel élni kívántak.

Az 1. számú (Zalaegerszeg központú) választókerületben 7, a 2. számú (Keszthely központú) választókerületben 4, a 3. számú (Nagykanizsa központú) választókerületben szintén 4 jelölt küldött bemutatkozó, programismertető anyagot. Az 1. vk.-ban összesen 11, a 2. számúban szintén 11, a 3. számúban 15 egyéni jelölt indulhat a Nemzeti Választási Iroda online adatbázisa szerint.

Az 1. számú választókerületben a tegnap délutáni adatok szerint 77 007, a 2. számúban 74 474, a 3. számúban 74 621 választópolgár adhatja le voksát április 8-án.

Az 1. vk. bemutatkozó képviselőjelöltjei

Benke Richárd (Jobbik)

Fiatalos erővel, tisztességgel és alázattal szeretném képviselni a térséget az Országgyűlésben. Agrármérnökként az élelmiszeripar feltámasztásában látom a kiutat, hogy ismét magyar termelői munkahelyek tömkelege létesüljön. Stratégiai szerződést kötünk majd a kisvállalkozásokkal, a dolgozó embereket pedig értékes embertársainknak tekintjük, akik ezt az országot a hátukon cipelik. A biztos munka mellé felzárkóztatnánk a béreket a nyugati átlaghoz. A kivándorlás megfékezéséhez bérlakásépítési programot indítunk. Biztosítani fogjuk, hogy 40 ledolgozott év utánaférfiak is nyugdíjba vonulhassanak. A korkedvezményes nyugdíjakat felülvizsgáljuk, szakmai szervezetekkel egyeztetve, valamint visszaállítjuk. A kis- és közepes nyugdíjakat megemeljük. A kórházi várólistákat érdemben csökkenteni fogjuk. A devizahiteleseket megsegítjük, felvételkori árfolyamon visszaváltatjuk a hitelüket és kárpótoljuk őket. A migráció minden formáját elutasítjuk, a kerítést megtartjuk, a határőrséget felállítjuk. Kormányzásunk nulladik lépése az elszámoltatás lesz: az elmúlt évtizedekben elkövetett bűnöket büntetés fogja követni. Hazánkat pedig magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel fogjuk vezetni.

Benke Richárd (Jobbik)

Fodor Zsolt (Momentum)

Fodor Zsolt vagyok, Zala megye, Bak az otthonom. Itt élek, itt fogok családot alapítani, itt dolgozom, és itt fizetek adót. Zala megye az otthonom, de lehetne még jobb is. A Momentum Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltjeként az a célom, hogy Zala megyében minden korosztály megtalálhassa a számítását. Zalaegerszegről nagyon hiányoznak a fiatalok, hétvégén szinte megáll az élet. Modern, lendületes, fiatalos hellyé kell Zalát tenni, ahol lehet vállalkozni, ahova az egyetemet végzett szakemberek visszatérhetnek. A jelenlegi vezetés Zalaegerszeget rossz felé tereli (összeszerelő-város), mialatt a megye települései leszakadnak, elöregednek, lepusztulnak. Gyökeres változásokra van szükség:

– Megyén belül a munkaerő áramlásának segítése minőségi utakkal, jobb tömegközlekedéssel.

– A félelem légkörének feloldása: lehessen helyet kiadni ellenzéki rendezvényeknek, és ne pártállás határozza meg, hogy ki kap támogatást, ki pályázhat!

– Oktatási intézmények Zalaegerszegre csábítása, a duális képzési lehetőségek bővítése.

A programról bővebb információ a Facebook-oldalamon található. Van remény, együtt tehetünk a változásért!

Fodor Zsolt (Momentum)

Góra Balázs (MSZP-Párbeszéd)

A Zala Megyei Közgyűlés képviselője, a zalaegerszegi Polgári Lövész Egylet elnöke, a zalaegerszegi lőterek vezetője vagyok. Tősgyökeres zalainak és lokálpatriótának tartom magam. Szüleim Pacsán laknak, nyugdíjasok. Erdésztechnikusi oklevelet Sopronban, személyügyi szervezői diplomámat Pécsen szereztem. 1990 óta élek Zalaegerszegen. Egy felnőtt fiam van, Máté, aki jelenleg Ausztriában dolgozik. Magyarország mi vagyunk! Olyan lesz, amilyenné formáljuk, nem pedig olyan, amilyenné a mai cinikus kormány tette. Nem engedhetjük, hogy megfélemlítésre és idegengyűlöletre épüljön egy ország jövője! Nem engedhetjük, hogy a korrupció a törvények árnyékában virágozhasson! Ez az ország többet érdemel! Mi élhető, demokratikus Magyarországot akarunk! Olyan Magyarországot, ahol az önkormányzat nem nyújt segítő kezet a kormányzati mutyihoz, ahol nincsenek túlárazott földügyek, ahol nem szűnnek meg az önkormányzatok a kistelepüléseken, ahol a zsákfalukba a hétvégén is bemegy a busz. Ahol nem csak az a fiatal tanulhat, akinek van pénze, és nem kell külföldre mennie dolgozni azért, hogy megéljen. Ahol a műtétekre nem éveket kell várni, és a nyugdíjakból tisztességesen meg lehet élni. Én ilyen országot akarok!

Góra Balázs (MSZP-Párbeszéd)

Huszár Tamás Imre (Iránytű)

Zalában élek. Szántóföldi növénytermesztéssel, állattartással foglalkozom. A térség végtelenül magára hagyott. Falvaink szemlátomást ürülnek ki. A fiatalok kevés kivétellel elvándorolnak, Londonban mosogatnak, vagy Grácban csomagszállítók. A falu környéki földeket az osztrák gazdák használják, ezer hektárokon, a beígért sziklaszilárd földtörvénnyel könnyedén dacolva, felvásárolták a környéket, hatalmas haszonra téve szert! A magyar gazdák jól látható hátrányban vannak. Méltatlan a magyar vidék, a magyar paraszt helyzete, pedig a történelem során mindig a nemzetet hordta el a hátán! Élelmiszert adott a városnak, embert a háborúkba, benne él a nemzet, meséiben, dalaiban. Ma Magyarország mintha csak Budapestből állna. A változás elemi kényszer! Az életterünk került labanc kézre! A faluban 1500 lélek él, de az óvodába csak 20 gyerek jár! Ez a húsz emberke a falu teljes lakossága 50 év múlva, ha el nem mennek Ők is Londonba. Az országnak nemzeti érzelmű politikára lenne szüksége! A 24. órában vagyunk. A változás rajtunk múlik! Pont Ön, aki most ezt olvassa, Ön a változás embere! Szavazzon Ön is az IRÁNYTŰ pártra, ezzel segít legtöbbet nemzetének!

Huszár Tamás Imre (Iránytű)

Kiss Ferenc (független)

Kiss Ferenc 58 éves közgazdász vagyok. A gazdasági, vállalkozási szektorban dolgozom. 40 éve Zalaegerszegen élek. A megye, a város közéletében rendszeresen, aktívan részt veszek. A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnökeként, a Szolgáltató Tagozat elnökeként, és a munkám által, a megye vállalkozásainak, főleg a mikrovállalkozásoknakaproblémáit, nehézségeit nagyon jól ismerem. Képviselőként olyan országért, megyéért, településekért akarok dolgozni, amely az itt élőknél megteremti a feltételeket a gyarapodáshoz, a nyugodt, boldog élethez, ahol:

– A magyar identitást megőrzik, a Határőrséget visszaállítják, a kerítés marad! Az „emigrált” fiataljainkat hazahozzák!

– A gyermekáldás, gyermeknevelés nem teher, a gyermekvállalás ösztönzésének támogatása kiemelt feladat!

– Diákközpontú oktatás van. Az iskola nemcsak ismeretátadási hely, hanem szocializációs tér is. Az anyagilag megbecsült pedagógus nem adminisztrátor, hanem tanító!

– Az egészségügyi ellátórendszerben a tárgyi és az emberi erőforrások hiányának megszüntetésére, a bérek emelésére áldoznak!

– A devizakárosultak és kifosztott autóhitelesek kálváriáját rendezik!

– Megteremtik a gazdasági, politikai elszámoltatás lehetőségét, felszámolják a korrupciós intézményrendszert!

– A munkavállalók európai béreket kapnak!

Kiss Ferenc (független)

Dr. Paksy Zoltán (LMP)

Dr. Paksy Zoltán vagyok, Zalaegerszegen élek, két középiskolás kamasz fiam van. Történész-levéltáros vagyok, szakterületem a 19-20. századi Magyarország politikatörténete. Az LMP Zala Megyei Szervezetének alapító tagja vagyok. Munkám révén jól ismerem Zala megye történelmét, a múlt örökségét és a jelen problémáit is. Minden nyáron levéltári kutatótábort szervezünk középiskolás diákoknak, és határ menti zalai falvakat járunk be, így megismerjük az ott lakók életét, településeik történetét. Azért kezdtem politizálni, hogy hozzájáruljak egy olyan Magyarország születéséhez, ahol az életre nevelnek az iskolák, működik az egészségügy, az emberek megélnek a bérükből, nem néptelenednek el a falvak és nincs tömeges külföldre vándorlás. Ehhez stadionok helyett kórházakat kell építeni, felújítani, fejleszteni, a multik helyett a hazai kis- és középvállalkozásokat kell támogatni, és az Európai Uniós pénzeket azoknak kell adni, akik abból termelő vállalkozásokat működtetnek és munkahelyeket teremtenek.

Dr. Paksy Zoltán (LMP)

Vigh László (Fidesz-KDNP)

2014-ben választási ígéretem volt, hogy a térség gazdasági életét fellendítjük. Ennek feltétele az új munkahelyek létrehozása és a gazdasági növekedés beindítása, amiben a választókerület országos szinten is kiemelkedően teljesített. Zala megyében a munkanélküliségi rátát 4% alá, Zalaegerszegen 3% alá sikerült csökkenteni. A jövőben is segíteni szeretnénk a helyi vállalkozásokat, új ipari parkok kialakításával, a szakképzési rendszer, valamint a felsőoktatási intézmények fejlesztéseivel. A 2018-tól már működő járműipari tesztpálya mellé több nemzetközi céget is a megyeszékhelyre szeretnénk csábítani, amellyel újabb minőségi, jól fizető munkahelyeket hozunk létre. Zalaegerszeg és az M7-es autópálya között, a sármelléki repülőteret érintve „okos” gyorsforgalmi kapcsolatként épül meg az M76-os út, közelebb hozva a fővárost. A Modern Városok Programnak köszönhetően Zalaegerszegen számtalan turisztikai, kulturális és szabadidős létesítmény épül a következő években. Lentiben megújul a piac, a Zöld Város kialakítása mellett közlekedésfejlesztési projekt indul, a turizmus fellendítése érdekében négycsillagos szálloda épült. Zalalövőn új mentőállomás épült, valamint elkészült a 86-os út elkerülője is. A térség láthatóan fejlődési szakaszban van, a további folytatáshoz kérem a választók bizalmát.

Vigh László (Fidesz-KDNP)

További jelöltek a zalai 1. számú körzetben

A bemutatkozó jelölteken túl a Zala megyei 1. számú választókerületben egyéni országgyűlési képviselőjelöltként indul:

Eiles Éva (ECDP),

Forgács Adolfné (MCP),

Hozbor Aliz (SZEM Párt),

Karádi Lajosné (TAMP).

A 2. vk. bemutatkozó képviselőjelöltjei

Kovács Viktória (DK)

Kovács Viktória vagyok, mérnök, közgazdász, Cserszegtomajon élek férjemmel és kislányainkkal. Többgenerációs családban nőttem fel, ahol a hit, az összetartás, a munka és a sport volt meghatározó. A DK-hoz 2013-ban csatlakoztam, 2014 óta a vk. szervezet elnöke és keszthelyi önkormányzati képviselő vagyok. Az igazságtalanságot nem szabad szótlanul tűrni, ezért csatlakoztam a tiltakozáshoz a felcsúti kisvasútnál, álltam ki a Vajda János Gimnázium ügyeiben a többségi akarat mellett és a Fenékpusztán élők kilakoltatása ellen, csakúgy, mint a valótlan adatközlésű pályázatok ügyében, vállalva az ezzel járó pereket is. Leginkább azonban a másként gondolkodókkal szemben szított gyűlölet aggaszt. Fontos a biztonság, én nem vagyok egy kerítésbontó típus, sem a Kossuth téren, sem a határon. Úgy gondolom, a magyar–magyar között lévő gyűlölködésből épült lelki fal az ország fejlődésének gátja. Célom egy okos, igazságos jóléti Magyarország, ahol fontos az oktatás, az egészségügy, a munkahelyek és az értékálló nyugdíj. Amit április 8. után megvalósíthatunk: szakmai döntések érvényesüljenek valódi párbeszédek alapján! Jelöltségemet az MSZP – Szolidalitás – Párbeszéd támogatja.

Kovács Viktória (DK)

Manninger Jenő (Fidesz-KDNP)

A választás tétje, hogy Magyarország bevándorló ország lesz vagy sem. A baloldali pártok többször kijelentették, hogy lebontanák a kerítést, és a Jobbik sem szavazta meg a bevándorlást ellenző alkotmánymódosítást. A múlt év nyarán egy migránspárti szervezet tábort akart létrehozni migránsoknak Keszthely környékén. Jómagam és helyi fideszes polgármesterek tiltakoztunk csak ellene. A többi párt képviselői meg sem szólaltak, a Soros szervezetek valóságos lejárató kampányt folytattak ellenem. A nyolc év Fidesz-KDNP kormányzás alatt elindult a gazdasági növekedés, gyakorlatilag nincs infláció, alacsony a munkanélküliség, és ami a legfontosabb: az elmúlt években nőttek a bérek, és több nyugdíjprémium fizethető. A következő ciklusban az induló faluprogramtól várok sokat. Az önkormányzati épületek felújítása után most a mellékutakat kell felújítani, korszerűbb buszmegállók, sűrűbb buszjáratok kellenek. Keszthelyen a legfontosabb a Festetics Program, amely a turizmusra lesz nagy hatással, emellett az oktatást és új munkahelyek teremtését tartom fontosnak. Kérem, támogassanak, hogy ne legyünk bevándorló ország, hogy biztonságban éljünk, tovább növekedjenek a bérek és nyugdíjak, fejleszthessük lakóhelyünket.

Manninger Jenő (Fidesz-KDNP

Dr. Temesváry Tibor (LMP)

A nevem dr. Temesváry Tibor. Születésem óta, 64 éve élek Zalában. Közgazdászjogász-adótanácsadó vagyok. Nős, 36 éves fiú apja, egy hatéves kisfiú nagyapja. Feleségemmel egy 19 éves fiút nevelünk, aki most kezdi orvosi tanulmányait... nem lesz könnyű. A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán tanítottam. 20 évig Zala legnagyobb adótanácsadó irodáját tudhattam magaménak 250 ügyfél megelégedésére. 1998-tól a Gazdasági Minisztériumnál dolgoztam, 2011-től 60 évesen Németországban segédmunkás voltam, majd 150 ember irányítását bízták rám. Jelenleg aktív nyugdíjas vagyok. Soha nem voltam semmilyen párt tagja. Gyermekeinkért, unokáinkért és az egész országért tennünk kell, ezért vállaltam a megméretést. A bérválság megoldásán kívül fontosnak tartom az oktatás megreformálását: szabad iskolák, pedagógusok kreatív diákokat nevelnek. Növelni kell a gyermekvállalási kedvet, ami az anyagi biztonság, lakhatás kérdése (állami bérlakásprogram). A devizahitel károsultjainak tényleges segítséget kell nyújtani! Az egészségügy a megelőzéssel kezdődik, és a magas színvonalú, személyi és anyagi feltételekben nem szűkölködő orvosi ellátással folytatódik.

Dr. Temesváry Tibor (LMP)

Dr. Weller-Jakus Tamás (Jobbik)

Dr. Weller-Jakus Tamás vagyok, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje Zala megye 2-es választó-

kerületében. Győrben születtem és a Baross Gábor Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem. Felsőfokú tanulmányaimat a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem igazgatásszervezői szakán, majd a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogászként végeztem. Nős vagyok, három gyermek büszke édesapja. Hitoktató feleségemmel öt gyermekünk van. Immáron 25 éve a közigazgatásban – 17 évet jegyzőként – dolgozom. Célom, hogy a választókerület Balaton-parti és háttér települései között jelentkező gazdasági, infrastrukturális különbségek mérséklődjenek. Addig, amíg van olyan település, ahol nincs szennyvízcsatorna-hálózat vagy a belterületi utak egy része nem szilárd burkolattal ellátott, addig nincs szükség látványberuházásokra. A fejlesztési igényeket helyben kell felmérni és a pályázatokat racionális beruházásokra kiírni, annak érdekében, hogy a helyben élők érdekeit is figyelembe véve fejlődjenek településeink. A célok elérése érdekében szükséges a jelenlegi protekcionalista pályázati rendszert és a források felhasználását felülvizsgálni.

Dr. Weller-Jakus Tamás (Jobbik)

További jelöltek a zalai 2. számú körzetben

A bemutatkozó jelölteken túl a Zala megyei 2. számú választókerületben egyéni országgyűlési képviselőjelöltként indul:

Bogdán László (ECDP),

Bogdán Sándor (KÖSSZ),

Csontos Gábor (Együtt),

Elekes István (Momentum),

Kun Éva (Hajrá Magyarország!),

Rába Gábor (SZEM Párt),

Várnai Balázs (FKGP).

A 3. vk bemutatkozó képviselőjelöltjei

Cseresnyés Péter (Fidesz-KDNP)

Az elmúlt nyolc év érzékelhető fejlődést hozott Nagykanizsán és Dél-Zalában. Az itt működő, vagy idetelepült vállalkozások ezer új munkahelyet teremtettek, így jelentősen csökkent a munkanélküliség és nőtt a foglalkoztatottak száma, biztonságosabbá vált az élet. Számos, a mindennapjaink szempontjából fontos fejlesztés történt, illetve indul, hiszen bölcsődék, rendelők, művelődési házak újultak meg, a kórházi beruházásokra, az ellátás javítására több mint ötmilliárd forint támogatás érkezett, és már elnyert pályázatokkal, elő- készített projektekkel folytatódik az építkezés: nagyszabású útfelújítási program kezdődik, s megvalósul több régi álom is, megépül a sportuszoda, illetve a sport- és rendezvénycsarnok, átalakítjuk a ferences kolostort, bővítjük az ipari parkot. A Mura-programmal pedig az egész térség gazdasági fellendülése indult el, hiszen a célom az, hogy a helyi ötletek felkarolásával, támogatásával minél többen boldoguljanak szülőföldjükön. Mezőgazdasági, turisztikai, élelmiszeripari fejlesztésekkel újabb munkahelyeket teremtünk, kiszámítható, biztonságos jövőt teremtve Magyarország, Dél-Zala és Nagykanizsa polgárainak. Ehhez a munkához kérem támogatásukat április 8-án.

Cseresnyés Péter (Fidesz-KDNP)

Horváth Jácint (DK)

Nagykanizsán születtem, itt nevelkedtem, itt élek családommal. Területfejlesztéssel foglalkozom 17 éve, irányításommal rengeteg dél-zalai fejlesztés valósult meg EU-s és hazai támogatással. 7 éve alapítottam vállalkozásomat, számos sikeres beruházáshoz segítettem a térség vállalkozóit. A politika egyik legfontosabb feladatának az esélyteremtést tartom, hogy bárhová születik is valaki, megkapja a lehetőséget a felemelkedésre és a boldogulásra. Négy éve csatlakoztam a Demokratikus Koalícióhoz, mert a párt programja, az általa képviselt modern, európai Magyarország megvalósítása érdekében akartam közéleti szerepet vállalni. A Nagykanizsai Önkormányzatban és az EU Régiók Bizottságában egyaránt azért küzdök, hogy javuljon a térség helyzete, lakóinak élete. Kanizsát újra gyarapodó várossá tesszük, előtérbe helyezve a nyugat-európai szintű oktatási és egészségügyi rendszer megvalósítását, meg fogjuk oldani a belváros forgalmának kezelését, új alapokra helyezzük a minőségi munkahelyek teremtését. Átlátható, számon kérhető fejlesztési programunk van a kistelepülések számára, melyben szerepel az iskolák, óvodák, bölcsődék felújítása, utak javítása, a vidéki vállalkozások adókedvezményei.

Horváth Jácint (DK)

Dr. Károlyi Attila József (LMP)

A választókerületben magas az elvándorlás, 12 év alatt a város lakossága 51 000 főről 47 000 főre csökkent a kilátástalan jövőkép miatt. A népesség fogyásának másik erőteljes oka az, hogy a fiatalok között általános a vélekedés, hogy egyetemi tanulmányaik befejeztével nem térnek vissza a városba, amely az elmúlt 12 évben semmit nem tett az elvándorlás megakadályozása, illetve új munkahelyek létrehozása területén. A Fidesz 12 éve alatt a város tetszhalott állapotba került, amin a városképet javító uniós beruházás csak szépségtapasz. Hiányzik a szakképzett munkaerő, pedig a helyi szakképzés alapja lehet egy erőteljes fejlesztésnek, az infrastruktúra adott. Ezért mellébeszélés helyett véleményem szerint a szakképzés irányát Nagykanizsa hagyományos iparágai felé kell fordítani, fémfeldolgozás, olajipari gépgyártás, faipar és bútorgyártás, üvegipar, keresvén a mezőgazdasági feldolgozás újbóli megtelepedésének lehetőségét (tejipar, sörgyártás). Az országgyűlési képviselő a város támogatásával erőteljes lobbitevékenységbe kell, hogy fogjon több, kormányzati és magántőkére épülő fejlesztés és beruházás létrehozásáért, ez jelenleg teljesen hiányzik.

Dr. Károlyi Attila József (LMP)

Zakó László (Jobbik)

Felkészültnek, tapasztaltnak, tisztességesnek és elszántnak érzem magam ahhoz, hogy ismét szűkebb-tágabb hazám érdekeit képviseljem az országgyűlésben. Rám biztosan számíthatnak, én egyetlen migránst sem engedek be az országba, ha kötvénnyel akar jönni, akkor sem! Minden erőmmel a kórházi várólisták megszüntetésén leszek, támogatom az idősotthoni elhelyezés könnyítését, a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba menetelét, továbbá azt is, hogy a gyerekek jövedelemadójukból támogathassák szüleiket. A Jobbik majd kormányon a devizahiteles családok számára felvételkori árfolyamon váltatja vissza a hiteleket. Mi végre élni hagyjuk a kisvállalkozásokat, velük kötünk stratégiai megállapodást, a multikét felülvizsgáljuk, határozottabban képviseljük a magyar gazdaság és a munkavállalók érdekeit. Tovább küzdünk azért, hogy a hazai bérek felzárkózzanak az uniós átlag szintjére. De az elszámoltatással kezdjük! Felállítjuk a független korrupcióellenes ügyészséget, megemeljük a korrupciós bűncselekmények büntetéseit. Valamennyi közvélemény-kutató felmérése szerint én vagyok a legesélyesebb ellenzéki jelölt, ezért kérem, hogy ha kormányváltást szeretne, szavazzon rám! Bennem nem fog csalódni!

Zakó László (Jobbik)

További jelöltek a zalai 3. számú körzetben

A bemutatkozó jelölteken túl a Zala megyei 3. számú választókerületben egyéni országgyűlési képviselőjelöltként

indul:

Bogdán Dániel (EU.ROM),

Dolmányos Szilárd József (KÖSSZ),

Gayer András (NOP),

Hollender Szabolcs (MEDETE Párt),

Hollender-Lukács Anett (CSP),

Hozbor Ádám (SZEM Párt),

Orsós László (MCP),

Piskor Zoltán (Összefogás Párt),

dr. Polónyi Tamás (Momentum),

Sütő Dávid (EP),

Szilveszter Nikolett (ECDP).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában