ne maradj le

2019.09.03. 11:11

Hamarosan indul a Balaton Boat Show

Az idei rendezvényen elképesztően széles választékot vonultatnak fel a hajó forgalmazók.

vitorlásmagazin.hu

Lassan kinőtte már a helyét, a Kenese Marina Portot a minden évben állandóan bővülő kínálatot és mind nagyobb hajókat felvonultató Balaton Boat Show. Nem véletlenül, hiszen az ősznyitó seregszemle fontosabb a gyártóknak, mint a szezon előtti budapesti kiállítás. Egyszerűen azért, mert világszerte sokkal gyorsabban növekszik a hajók iránti kereslet, mint amivel a legtöbb gyártó lépést tudna tartani kapacitás-bővítés terén. Így alakult ki az a helyzet, hogy a jellemzően 6-8 hónapos várakozási idők miatt a forgalmazóknak és a vásárlóknak is az őszi rendelések az ideálisak, mivel így a következő szezonra jó eséllyel (de közel sem biztosan!) vízre kerülhet a kiválasztott új hajó.

Ismerkedés testközelből

A kenesei kiállítás tökéletes helyszín arra, hogy az érdeklődök testközelből és a vízen ismerkedhessenek az egyes modellekkel. A gyártók és forgalmazók szerint sokkal több üzletet is kötnek itt, mint a presztízs szempontból továbbra is jelentős Budapest Boat Show-n. (A két kiállítás egyébként immár stratégiai partnerségben, összehangoltan működik együtt.) Volt olyan márkaképviselet, amely éves forgalmának a felét (!) ezen az egyetlen rendezvényen bonyolította. Nem csoda tehát, hogy a kiállítók mindent beleadnak annak érdekében, hogy magukhoz vonzzák a látogatókat – és érthető az is, hogy a vízi kiállítóhelyek már június végére beteltek, és a szervezők tájékoztatása szerint növekedett a szárazföldi standok aránya is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában