kapcsolatápolás

2019.07.20. 07:00

Giro d’Italia akciócsoport alakult Nagykanizsán

Mint ismert, a 2020-as Giro d’Italia kerékpáros körverseny magyarországi végállomása a dél-zalai városban lesz. A kanizsai szervezésre, a programok összeállítására pénteken egy akciócsoport alakult.

Benedek Bálint

Az összefogásra épülő csoport létrejöttéről, munkájáról és küldetéséről a hivatalban tartottak sajtótájékoztatót. Dénes Sándor polgármester kiemelte: a körverseny jövőre május 11-én hétfőn éri el Nagykanizsát, ami sok feladatot, illetve kötelességet jelent a városnak. Ezért alakult meg az a csapat, amelynek a tagjai állandó kapcsolatot ápolnak a szervezőkkel, az olasz kliensekkel, illetve a helyi kerékpáros klubokkal és a város vezetőivel.

– A jövőben további szervezeteket, csoportosulásokat vonnánk be a programok meghatározásába, hogy azon a napon egy valódi népünnepély fogadja a versenyzőket – mondta Cseresnyés Péter miniszterhelyettes. – Közel kétszáz országban 800 millióan figyelik a közvetítéseket, tehát elhozza nekünk a világot, és elviszi mindenhová Nagykanizsa hírét. Hatalmas lehetőséget teremtve ezzel az egész városnak és magának a térségnek is.

Az akciócsoport referensének Radics Bálintot választották meg, feladata lesz a helyi teendők koordinálásán túl a szervezőkkel való kapcsolattartás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában