Ön kinek ítélné a díjat?

2018.05.09. 14:16

Fogyasztókért díj: várjuk az ajánlásokat

Hűen a hagyományokhoz ez évben is lapunk közreműködésével, olvasóink ajánlásai és szavazatai alapján talál gazdára a Fogyasztókért díj, amely – a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség kezdeményezéseként – a jogkövető, tisztességes piaci magatartást, a fogyasztóbarát, udvarias ügyintézést és a jó minőségű termékek, szolgáltatások biztosítását hivatott elismerni, s ezekre az értékekre a figyelmet ráirányítani.

Zalai Hírlap

2018-ban is kettő olyan zalai vállalkozó, illetve vállalkozás részesülhet az elismerésben, akit/amelyet maguk a fogyasztók, lapunk olvasói arra érdemesnek tartanak. A cím odaítéléséről két szakaszban dönthetnek olvasóink: elsőként, már a mai naptól ajánlásokat várunk elektronikus levélben.

Kérjük, hogy a [email protected] email címre küldjék el legkésőbb május 16-ig annak a zalai vállalkozónak, vállalkozásnak a nevét, akit/amelyet saját tapasztalataik alapján érdemesnek tartanak a díjra.

A tíz legtöbb ajánlást begyűjtő jelölt nevét a Zalai Hírlapban és a zaol.hu hírportálunkon is közzétesszük, majd szavazás dönt arról, hogy közülük kikhez kerüljön idén a díj.

Az elismerést május 31-én a Zala megye gazdaságáért című rendezvényen vehetik majd át a díjazottak. A szavazásban részt vevő olvasóink között ezúttal is értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában