változás

2019.05.14. 07:00

Figyelem! Ákos koncertje más helyszínre költözik

Május 25-én, szombaton a Kossuth-díjas dalszerző, zeneszerző, Ákos újra Zalaegerszegre látogat.

ZH

Ákos, a magyar könnyűzene egyik népszerű ikonja idén tavasszal ismét Zalaegerszegen lép fel. A május 25-ei koncert helyszíne a ZTE-stadion lesz

Forrás: Archív

Fotó: Gyuricza Ferenc

A ZTE Aréna tulajdonosának, az önkormányzatnak és a ZTE FC klubvezetésének kérésére a koncert szervezői a produkciót az időjárás bizonytalansága és a pálya védelme érdekében fedett helyszínre, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba helyezik át. A koncert 20 órakor kezdődik, kapunyitás 18.30-kor. A ZTE Arénába megváltott belépőjegyek a sportcsarnokba érvényesek. Ha valaki szeretné a jegyet visszaváltani, a vásárlás helyszínén (online vásárolt jegyeknél: [email protected]) legkésőbb május 22-én, szerdáig teheti meg.

A nagy érdeklődés miatt a koncertre már csak állóhelyi belépőjegyek kaphatók a Zalai Hírlap ügyfélszolgálati irodáiban, a Kvártélyház jegypénztárában a Dísz téren, online pedig a tixa.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában