Formabontó interaktív előadás

2018.06.04. 07:00

Fiatal tehetségek mutatkoztak be a Honvéd Kaszinóban

A Honvéd Kaszinó Városi Színpadának szárnypróbálgató tehetségei színes produkciókkal nyűgözték le szombaton a közönséget.

Szabó Zsófia

A csoport legújabb, s egyben legfiatalabb tagjai nagy sikert arattak a Hófehérke paródiával Fotó: Gergely Szilárd/Zalai Hírlap

Az immár hagyományos, nyári vakáció előtt tartandó gálaesten humoros és megható pillanatokból sem volt hiány. Nikolics Zsanna, a városi színpad vezetője a rendezvényt megelőzően jelezte: ezúttal is formabontó, interaktív előadásokkal fűszerezik meg a rendezvényt. A vidám énekes gyakorlatokból, ritmikai feladatokból nem maradtak ki a nézők sem.

A csoport legújabb, s egyben legfiatalabb tagjai nagy sikert arattak
a Hófehérke paródiával Fotó: Gergely Szilárd/Zalai Hírlap

– Ezek mellett az érdeklődők olyan produkciókat is megtekinthettek az egyéni, illetve csoportos bemutatók révén, amelyeket az év során, különböző megmérettetéseken adtak elő tanítványaink. Büszkén mondhatom, hogy a különböző versenyeken szép eredménnyel szerepeltek a fiatalok – mondta el Nikolics Zsanna. Az esten a mozgalmas és megható jelenetek mellett humorból sem volt hiány.

A Hófehérke-paródiában a városi színpad legújabb, egyben legfiatalabb tagjai mutatták meg tehetségüket, míg a Bauer Szonett című parasztkomédiában, – amit a közösség egyik tagja, a Helikonon fődíjat nyert Micsinai Dominik írt – a már „rutinos” színészpalántának számító Molnár Bernadett Bianka nyűgözte le a közönséget. Játékáért Bianka szintén kimagasló elismerést, különdíjat érdemelt a keszthelyi ünnepségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában