Humoros műsorokat adtak elő

2019.02.16. 16:57

Farsangi bált rendezett az Aranykorúak Társasága Sármelléken

Humoros műsorokkal szórakoztatták egymást, majd jelmezes bálban érezték jól magukat az Aranykorúak Társasága tagjai a már hagyományos farsangi rendezvényükön.

Keszey Ágnes

A Zalavári Kulturális és Hagyományőrző Egyesület Szombat esti retro parti címmel mutatta be táncos produkcióját

A közel 25 szervezetet összefogó Aranykorúak Társasága farsangi rendezvényének ezúttal is a sármelléki művelődési központ adott otthont. A nyugdíjasklubok vidám műsorokkal léptek fel, melyek között voltak verses, dalos, táncos produkciók, a települések életébe bepillantást nyújtó humoros jelenetek is, s szereplők természetesen ehhez illő öltözetet, jelmezeket öltöttek magukra.

A Zalavári Kulturális és Hagyományőrző Egyesület Szombat esti retro parti címmel mutatta be táncos produkcióját
A rezi nyugdíjasklub humoros, mókás, énekekkel tűzdelt műsort adott

- Amikor létrehoztuk az Aranykorúak Társaságát, célul tűztük ki, hogy a nyugdíjasoknak adjunk feladatokat: akik rendszeresen eljönnek, mindig nagyon készülnek erre. Az a lényeg, hogy együtt legyünk, mosolyogjunk és találkozzanak a régi barátok, szorosabbak legyenek az emberi kapcsolatok , – mondta el Kapcsándy Mária, a szervezet elnöke. Nem csak a farsangi műsorra gyakorolnak az aktív időskorúak, a juniálison és a szüreti fesztiválon is vidám jelenetekkel, műsorokkal lépnek színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában