Tündérszépek 2020

2019.09.11. 08:32

Evelin, a Tündérszépek életmentő királynője fotózás mellett iskolába is jár

Az első Tündérszépek királynője, Fábián Evelin a most induló versenyzőknek adott jó tanácsokat, és segít majd nekik a felkészítőtáborban.

2019-ben a pécsi Fábián Evelin fejére került fel a korona

Fotó: Laufer László

A Tündérszépek 2020 felkészítőtáborában ott lesz az első versenyünk szépségkirálynője, Fábián Evelin is. A „civilben” a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ sürgősségi osztályán ápolónőként dolgozó 22 éves szépség tanácsaival segíti majd a lányokat táborban. Evelin épp divatfotózáson volt, amikor a Borsnak mesélt további terveiről és adott tanácsokat a következő versenyzőknek.

Fábián Evelin ad majd tanácsokat a lányoknak a táborban (Fotó: MW)

Evelin nagyon jól érezte magát a fotózáson, és bár kézenfekvőnek tűnik, hogy a modellpályát válassza, mégsem hagyja el szakmáját.

– Továbbra is azt gondolom, hogy az én helyem a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ sürgősségi osztályán van, mert ez a hivatásom.

Mint meséli, kicsit feszült volt a mostani fotózás előtt, hiszen csupa ismeretlen fodrász, sminkes és stylist igyekezett megkeresni benne a szépséget. Tartott attól, hogy az ő ízlésük merőben más lesz, mint az Eveliné.

– Szerencsére jó tapasztalatokat szereztem, végül kíváncsi voltam, mások hogyan látnak szépnek. Rugalmas volt a csapat, ha valamivel nem értettem egyet, változtattak rajta, megtaláltuk az arany középutat.

A szépségkirálynő igényei is teljesültek (Fotó: MW)

Evelin ez utóbbit tanácsolja a Tündérszépére most jelentkező lányoknak is: mondják el, hogy mi a saját elképzelésük, hogyan érzik jól magukat a bőrükben. A versenyen egyébként szerinte nem csak a legszebb és legjobb alakú lányok nyerhetnek. Fontos a jó kommunikációs képesség, a határozottság, a magabiztos hozzáállás, és a kedvesség.

A Tündérszép királynő szerint érdemes elindulni a versenyen, mert valóban továbblépési lehetőség a vágyott pálya felé.

– Aki szereti és élvezi, ha fotózzák, és szeretne is modell lenni, még ha fáradtsággal és lemondásokkal is jár, az mindenképp jelentkezzen. Aki érzi ez iránt az affinitást, ha van kedve hozzá, ha ki szeretné próbálni magát, mindenképpen jöjjön el.

Evelin egyébként barátnője tanácsára jelentkezett a szépségversenyre. És jól is tette, hiszen a koronához egy 300 ezer forintos utalvány is járt. A nyereményét még nem használta fel a szépségkirálynő, ugyanis a verseny után sincs üres ideje.

– A párommal megyek majd nyaralni a nyereményből, persze hogy hová, még nem tudjuk, a tervezésig nem jutottunk el. Elég sokat dolgozom, és emellett szeptemberben folytatom az OKJ-s ápolói szakot.

Korona és tízmilliós össznyeremény a jutalom! Jelentkezz!

Ha kedvet kaptál, 16 és 30 között vagy, Zala megyében élsz, tanulsz vagy itt születtél, vegyél példát az első széria szépségeiről, ne habozz, jelentkezz, mert csak 30 lány kap esélyt, hogy bejusson a megyei fordulóba és így esélyt kapjon, hogy a tízmillió forint összedíjazású szépségversenyen képviselje megyénket és akár még egy modellszerződést is bezsebeljen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában