Az év végére készül el

2019.05.25. 09:00

Egyedülálló szaunavilágot építenek Zalakaroson

Az év végére kétszintes szaunavilág épül a fürdőn 300 millió forintból. A létesítmény alapkövét pénteken rakták le.

Szabó Zsófia

Az alapkő letételénél Szabadics Attila, a kivitelező cég alelnöke, Manninger Jenő, Cziráki László és Novák Ferenc Fotó: Szabó Zsófia/Zalai Hírlap

Cziráki László vezérigazgató elmondta: a Kisfaludy-programban százmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek a beruházáshoz. Az épület közel 200 ember befogadására lesz alkalmas, és gőzkabin, többféle szauna és merülőmedence, jakuzzi, infra pihenőtér is helyet kap benne.

Az alapkő letételénél Szabadics Attila, a kivitelező cég alelnöke, Manninger Jenő, Cziráki László és Novák Ferenc Fotó: Szabó Zsófia/Zalai Hírlap

Manninger Jenő orszá­g­gyűlési képviselő beszédében kiemelte: a létesítmény tökéletesen illeszkedik a magyar turisztikai stratégiába: versenyképes, egyedülálló és modern szolgáltatásokat hoznak létre.

Novák Ferenc polgármester emlékeztetett: a város gazdasága a turizmusra és a fürdőre épül. A tavalyi év több tekintetben kiemelkedően sikeres volt Zalakaros életében, ami a kormányzatnak, a különböző programoknak és a település munkájának volt köszönhető.

Az ünnepség zárásaként dr. Háda László plébános mondott áldást a beruházásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában