Hatvankilenc végzett hallgató

2018.02.23. 18:28

Átadták az első, duális típusú diplomákat a BGE egerszegi karán

Tegnap rendezték meg a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kara Zalaegerszeg (BGE GKZ ) diplomaosztó dékáni tanácsülését Zalaerszegen.

Arany Horváth Zsuzsa

BGE Gazdálkodási Kara BGE Gazdálkodási Kara diplomaosztó diplomaosztó hallgató Zalaegerszeg

Ezúttal hatvankilenc végzett hallgató vehette át a diplomáját Zalaegerszegen a BGE-n, mely egyetemi pénzügyi, számviteli, gazdaságmenedzsment, gazdaság-informatikus szakirányú közgazdász ismereteket igazol. Köztük az országban elsőként négy diák duális típusú egyetemi képzési évek után kapott oklevelet. Könyves Nikolett, Papp Bence, Gecsek Zoltán és Csontos Péter egyetemistaként gyakorlatot is végzett, melyhez a zalai gazdálkodó szervezetek adnak támogatást a BGE GKZ számára.

Fotó: Seres Péter

A végzettek köszöntőket, az életbe indító szavakat hallhattak dr. Jancsik Andrástól, a BGE oktatási rektorhelyettesétől, Lambertné Katona Mónika dékántól, a város polgármesterétől, Balaicz Zoltántól, a hallgató önkormányzat nevében Fáró Fannitól, a frissdiplomások nevében pedig Katnin Anita idézte a diákéveket. Külön jutalmat kaptak a kar tudományos életében aktívan részt vevők, köztük Arató Ádám, Csontos Péter, Hári Gergő, Hoffmann András, Kis-Berkes Emília, Nádasi István és Papp Bence.

Fotó: Seres Péter

A BGE szenátusa ebben az évben arany pecsétgyűrűt adományozott Ferenczi Edénének, aki a kollégium vezetői teendőit látta el. Az egyetem díszpolgári címet adományozott a 90 éves, a pénzügyi-számviteli főiskolai intézet megalapítójának, dr. Tóth Endrének, aki 1971-ben kezdte meg oktatói munkáját Egerszegen.

Fotó: Seres Péter

A nyugalmazott igazgatót az itt végzett első évfolyam nevében dr. Gresa István köszöntötte. A 39 hajdani hallgatóból az ünnepségen nyolcan szorítottak kezet egykori tanárukkal.

Fotó: Seres Péter

A kar oktatóinak nevében Fehér Norbert és Ujj Tamás köszönte meg a posztjáról leköszönő Zsupanekné dr. Palányi Ildikó dékánhelyettes és Lambertné Katona Mónika dékán több éves áldozatos munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában