Zenével a gyermekosztályért

2019.01.10. 07:00

Átadták a Delta zenekar jótékonysági koncertjének bevételét Zalaegerszegen

Több mint 1,2 millió forint gyűlt össze a Delta zenekar karácsony előtti jótékonysági koncertjén, az adomány szerdán ért célba.

Magyar Hajnalka

Vigh László, Szabó Péter és dr. Gárdos László az összeget jelző táblával

Fotó: Pezzetta Umberto

A gyűjtés a Zala Megyei Szent Rafael Kórház gyermekosztályát is segítő Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára zajlott. A jelképes átadási ünnepségen a koncert szervezését felkaroló Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos elmondta, a zenekar vonzerején túl bizonyára a fontos és nemes cél is hozzájárult, hogy hatalmas volt az érdeklődés, 628-an vettek részt azt Art Moziban megrendezett esten. Vigh László gratulált a zenekarnak, s köszönetét fejezte ki minden további közreműködőnek, hiszen senki sem fogadott el díjazást munkájáért.

Vigh László, Szabó Péter és dr. Gárdos László az összeget jelző táblával Fotó: Pezzetta Umberto

Szabó Péter, a Delta zenekar frontembere megköszönte közönségüknek, hogy az alkalomhoz illő szolidabb stílusukra is vevő volt, s örömét fejezte ki a gyűjtés sikere felett.

Dr. Gárdos László, a gyermekosztály vezetője az 1 millió 262 ezer forint sorsáról elmondta, több felhasználási cél is szóba jöhet, a készülő bronchoszkópos labor felszereléséhez és a tervezett rehabilitációs parkhoz egyaránt jól jönne az összeg. Végezetül köszönetet mondott a zenekarnak, hogy az alapítványt támogatta fellépésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában