Biztonság, komfortérzet

2018.10.26. 07:00

Adományt gyűjtött a BGE és a közgazdász társaság

A Budapesti Gazdasági Egyetem egerszegi kara és a Magyar Közgazdászok Társasága (MKT) zalai szervezete harmadik alkalommal rendezett gyűjtést a Zala Megyei Szent Rafael Kórház onkológiai osztályát támogató alapítvány számára.

Arany Horváth Zsuzsa

Dr. Gubán Miklós, dr. Csanádi Ágnes, Berta László és dr. Máhr Károly az adomány nagyságát jelző táblával Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Dr. Csanádi Ágnes, a kar tanszékvezetője állt a vállalatokat megszólító szervezés élére, melynek eredményeként tegnap 1 millió 255 ezer forintot adtak át az Akarattal és Hittel Alapítványnak.

Dr. Gubán Miklós, dr. Csanádi Ágnes, Berta László és dr. Máhr Károly az adomány nagyságát jelző táblával Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

A bensőséges ceremónián a segítségnyújtás gesztusát hangsúlyozta az adományozók nevében Berta László, a MKT zalai elnöke, dr. Gubán Miklós, a BGE GKZ dékánja, s ezt köszönte meg a kedvezményezettek részéről dr. Máhr Károly, az osztály vezető főorvosa, egyben az alapítvány elnöke. Az összeget a betegek biztonságát és komfortérzetét növelő felszerelések vásárlására fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában