Vikidál Gyula is fellépett

2019.03.13. 07:00

A nőket ünnepelték Zalaszentgróton

A ­Városi Művelődési Központ a Szabad Ötletek Színháza művészeivel, köztük Vikidál Gyulával szervezett műsort a nőnapra.

Szalay Csaba

Vikidál Gyula is fellépett a VMK-ban

Fotó: Szalay Csaba

Az előadásra érkezőket Perger László nőket ábrázoló fotókiállítása fogadta. A nem csak nőknek szóló program közben Baracskai József polgármester mondott köszöntőt. Beszédét Márai-idézettel kezdte, majd saját ünnepi gondolataival folytatta.

Vikidál Gyula is fellépett a VMK-ban
Fotó: Szalay Csaba

– Oly sok mindenért lehetne még köszönetet mondani akkor, amikor az év egy napját a nőknek szenteljük. Jómagam is a mindennapjaimban nőkkel vagyok körülvéve. A türelem, a segítőkészség, a kedvesség, a megértés és a támogatás az, amit ezeknek a hölgyeknek szeretnék elsősorban megköszönni – mondta egyebek között a polgármester.

Az operett-, musical- és örökzöld dalokból álló műsor végén Baracskai József egy-egy szál rózsát adott át a hölgyeknek, a Városi Művelődési Központ igazgatója pedig kis fogadást rögtönzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában