Együttműködnek

2019.08.07. 11:00

A mozgáskorlátozottak és a Zalakarosi Fürdő

Zalakaros Együttműködési megállapodást írt alá tegnap Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója és Kardos Ferenc, a Mozgáskorlátozottak Nagykanizsai Városi Egyesületének elnöke.

Horváth-Balogh Attila

Cziráki László és Kardos Ferenc az aláírás után Fotó: Szakony

Cziráki László elmondta: a Zalakarosi Fürdő nagy hangsúlyt fektet a szakmai és a civil szervezetekkel való együttműködésre, ennek megfelelően gyógyfürdőként és a térség meghatározó egészségügyi intézményeként kiemelten szeretné kezelni kapcsolatát a mozgáskorlátozottak egyesületével is. Az együttműködés céljai között szerepel szakmai tanácsadás, egymás tevékenységének népszerűsítése, valamint az egyesületi tagok részére különféle kedvezmények nyújtása. A megállapodás aláírása előtt közös bejárás is volt, melyen a mozgáskorlátozottak megfogalmazták kívánságaikat az akadálymentesítés kapcsán. Cziráki László arról biztosította Kardos Ferencet, hogy pénzügyi lehetőségeik függvényében igyekeznek megoldást találni a felvetett problémákra.

Cziráki László és Kardos Ferenc az aláírás után Fotó: Szakony

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában