Kosárlabda

2007.06.29. 02:29

Változás a vezetésben

Nagykanizsa (bb) - A Kanizsa KK DKG East NB I B-csoportos férfi kosárlabdacsapatánál a klubot 12 éve irányító Mádé Károly elnök távozik, helyét Horváth Balázs, a Saubermacher Kft. ügyvezetője veszi át.

Benedek Bálint

A közgyűlésen elsőként Kovács Nándor edző méltatta a bajnokságban az előző szezonhoz képest öt helyet előre lépő, 12. helyen végző gárda munkáját, majd Silló Zsolt az utánpótlásmunka fontosságát emelte ki. Aztán a DKG East elnök-vezérigazgatója, Mádé Károly köszönte meg a kosárlabdát kedvelők önzetlen támogatását, s egyben bejelentette: itt az idő a vérfrissítésre: mandátumának lejárta után egy fiatal gárdának adja át a stafétát. - Annak idején, sokat kosárlabdáztunk, pusztán a sport szeretetéért - fogalmazott Mádé Károly. - Aztán jött néhány fiatal, akik többet akartak, először a megyei csatákban villogtak, aztán egyre feljebb léptek. 1998-ban megvetették a lábukat az NB I B-ben, azóta kirobbanthatatlanok. Most eljött az idő, hogy egy fiatal, agilis ember váltson az elnöki poszton. Az elnökség egyhangú szavazattal elfogadta a lemondást, s új elnöknek Horváth Balázst választotta meg, az elnökség tagjai lettek: a leköszönt Mádé Károly mellett a bankszakember Kereskai Péter, valamint a kosárlabdával mindig is tevékenyen foglalkozó Lovkó Csaba. - Három oka van annak, hogy elvállaltam a felkérést - mondta Horváth Balázs. - Hiszek a folyamatosságban, a csapatmunkában, s bízom a játékosok és az edzők elszántságában. Hosszú távra tervezünk, elsődleges célunk, hogy az utánpótlásbázisok kiépítésével még inkább előtérbe kerüljön a férfi kosárlabdázás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!