Kosárlabda

2017.04.24. 18:05

Szoros vereséggel kezdtek a Vadmacskák

Nagykanizsa - A női amatőr kosárlabda NB I 9-16. helyéért zajló rájátszást a fővárosban, szoros vereséggel kezdte meg a Kanizsai Vadmacskák SE.

Kühne László

MTK Budapest-Kanizsai Vadmacskák SE 66-61(10-14, 20-21, 20-11, 16-15)

Budapest. Jv.: Bátovszky, Nepp L.Kanizsa: Fekete 13/3, Fuisz 25/6, Hegyi 5/3, Zsámár 10, Bánhegyi 8. Csere: Kovács R., Kötő. Edző: Gábor Erzsébet.

Koncentráltan kezdték a vendégek a mérkőzést, akik Fuisz Viktória és Bánhegyi Vivien kosaraival a 6. percben négy ponttal is vezettek, sőt, a negyed végéig meg is tartották az előnyünket.

A második játékrészben Fuisz folytatta megszokott ponterős játékát, így a nagyszünetre is előnnyel vonulhattak Gábor Erzsébet tanítványai.

A harmadik negyed 5. percétől a vendégek védekezési hibáit a budapesti csapat kihasználta, le is dolgozta hátrányát és a meccs 29. percére átvette a vezetést. Az utolsó tíz perc elején a kanizsaiak támadásai pontatlanok lettek, a vendéglátók pedig elléptek tőlük 10 ponttal. Fuisz zsinórban dobott 11 pontjával még egyszer feljött négy pontra a KVSE, de ennél többre nem futotta az erejéből: a döntő pillanatokban hibáztak a vendégek és így nem tudták megfordítani a találkozót.

Gábor Erzsébet: „A mérkőzés a harmadik negyedben ment el, akkor sajnos a játék minden elemében alulmaradtunk.”Jók: Fuisz, Zsámár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!