Kosárlabda

2014.11.05. 15:31

Kanizsai Vadmacskák SE: Végig gyengén dobtak

Nagykanizsa - A női kosárlabda amatőr NB I Nyugat csoportjában a Kanizsai Vadmacskák SE a TFSE otthonában lépett pályára és gyenge dobószázalékának köszönhetően is nagyarányú vereséget szenvedett.

Kühne László

TFSE–Kanizsai Vadmacskák SE 86-44 (23-14, 15-6, 23-7, 25-17)

Női amatőr NB I Nyugat csoport kosárlabda-mérkőzés. Budapest, 100 néző. Jv.: Goda, Lövei.

Kanizsa: Fekete (2), Fuisz (14/3), Hegyi (5), Herman A. (7/3), Kardos (8). Csere: Horváth E. (4), Nagy D. (2), Karancz, Székely, Buti. Edző: Zsámár Krisztián.

Jók: Fuisz.

Az 5. forduló találkozóján az első negyed közepéig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a hazaiak sikeres távoli dobásaikkal jobban elhúztak. A második játékrészben kevés kosár esett, ráadásul a kanizsaiak még pontatlanabbak voltak, mint korábban, így még tovább nőtt a különbség az együttesek között.

Nagyszünet után a Kaknizsai Vadmacskák SE gyenge dobószázaléka továbbra is jellemezte a játékot, valamint védekezési hibáikat is kihasználta az egyetemi csapat. A záró tíz percre már el is dőlt a találkozó, onnantól mindkét fél sokat cserélt annak jegyében, hogy mindenki játéklehetőséghez juthasson.

Zsámár Krisztián: „A játék minden elemében fölénk nőtt a TFSE, főleg dobásbiztonságban és a lepattanó labdák megszerzésében maradtunk alul."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!